Sunday, May 27, 2012

Entropy.

Protože jsem si v poslední době nemohla nevšimnout zvláštní paralely, která se vyvíjela mezi nepořádkem v mém pokoji a nepořádkem v mém životě, dala jsem si za cíl obojí uklidit. V sobotu. Můj úklidový plán samozřejmě krachnul, jakmile jsem začala v hlubinách své skříně nacházet dávno zapomenuté poklady, které jsem měla potřebu vystavit na odiv světu, a tak jsem je všechny rozložila na poličku, psací stůl a všude možně, což způsobilo, že míra entropie oproti původnímu stavu ještě vzrostla. V "uklízení" jsem proto chtěla pokračovat jiným způsobem a na povzbuzení jsem si k tomu pustila hudbu. To jsem ovšem neměla dělat, zbytek dne jsem strávila tančením podivného scénického tance za zvuku Grimes. A teď tady sedím a píšu o svém nepořádku článek. Stydět bych se měla.


Mnou zbožňovaný krém Aquasource od Biotherm jsem vypotřebovala a i když jsem si říkala, že až do smrti nechci používat žádný jiný, nakonec jsem si místo něj koupila náhradu od Clarins. Zčásti proto, že mě naštvala ta cena - v Paříži jsem 125ml Aquasource koupila za stejnou cenu, jakou bych tady dala jen za 50ml. S Clarins to nejspíš bude podobně, ale u toho jsem cenu neměla s čím porovnávat, takže jsem byla v klidu :D. Daily Energizer Cream-Gel je příjemný lehký krém, který by měl pleť rozjasňovat a revitalizovat, což docela splňuje, opravdu díky němu vypadám o něco méně mrtvolně :D. Obsahuje antioxidanty vitamin C a kurkumu, které pleť chrání a dodávají ji energii, kontryhel, který by měl snižovat lesk pleti (hmm, moje pleť je sice po nanesení pár hodin matná, ale pak se lesknout stejně začne) a výtažky z ginkgo biloby posilující mikrocirkulaci pleti, čímž ji rozjasňují. Jsem s tímto krémem celkem spokojená, sice tak úžasný jako Aquasource není :D, ale stejně bych ho doporučila, je fajn.


Ty vlasy! Ty oči!

 

Konečně kulaté brýle, ve kterých nevypadám jako idiot (teda aspoň já si to myslím :D). Možná se v nich někdy vyfotím, pro posouzení :D. Ve skutečnosti ty sklíčka nejsou vůbec fialové, nechápu proč na této fotce jsou..



P.S. Pokud jste si mysleli, že ve čtyři ráno kvůli běhání vstávám, tak jste to špatně pochopili :D. V takovou dobu bych se vůbec nepřinutila vstát, rozhodně nejsem ranní ptáče. Běhala jsem tak o víkendech, kdy jsem byla celou noc vzhůru a až jsem doběhla zpátky domů, šla jsem spát :D. Toto mluví za vše :D. 
To mi připomíná, že za chvíli nastane můj čas, už bych se měla připravovat...

6 comments:

  1. Ty brýle vypadají moc pěkně. Rozhodně se v nich musíš někdy vyfotit!
    Ty vlasy! Ty oči! :)

    ReplyDelete
  2. Jéjéjé! Odkud máš ty brýle, prosím? :)

    ReplyDelete
  3. Koho mi tím uklízením tak silně připomínáš?? Že by mě?? :D Ovšem tvá verze zní mnohem zábavněji než ta má ;)
    Krém vypadá velmi dobře a doufám, že se v těch brýlích opravdu vyfotíš :)
    Jinak s tím běháním jsi mě opravdu šokovala :D já bych asi nevydržela být vzhůru až do čtyř a ještě jít běham :D navíc bys před spaním vůbec sportovat neměla, to koukáš co?? :D

    ReplyDelete
  4. Nevermore/Amber/Jules/Mel/Desiderium (haha, určitě jsem na spoustu dalších zapomněla :D): brýle mám z C&A :). stojí jen 125 kč a je k nim navíc i rozkošné srdíčkové pouzdro!

    ReplyDelete
  5. Moc děkuji za krásné komentáře ♥
    Šortky najdeš zde:
    http://www.austique.co.uk/austique-christina-shorts-coral-reef-1.html?siteID=Hy3bqNL2jtQ-SQTCUl1TR0x3vgQG0JE4xA&siteID=ADhu3BBAvHo-CsupxCwY3YfyjIvSLpy4Jw
    A nádherník zde:
    http://boticca.com/origamijewellery/necklace-swan/?utm_source=OptedIn+List&utm_campaign=075797831e-EmergingDesigner_17Feb12&utm_medium=email

    ReplyDelete
  6. ty máš stejně super články, sice jednou za čas, ale baví mě to číst! =) a ty macarons teda mohly vypadat líp, co si budem vykládat;)=) a je to jednoduchý, určitě je zkus;)=)

    ReplyDelete