Tuesday, March 5, 2013

Prism.

Dneska byl hrozně fajn den. Začalo to už ránem, kdy jsem se bez budíku vzbudila přesně v 6:30, což se mi snad ještě v životě nestalo, a tak jsem chvilku zírala na tento časový údaj a očekávala, že se začnou dít nějaké divné věci, protože jsem myslela, že jsem ve snu. Ale nebyla jsem, a tak jsem si pustila nejlepší kick-ass song (→) a vyrazila vstříc novému dnu. Pusťte si Who Did That To You ze soundtracku Django Unchained. A na ten film se rozhodně taky podívejte. Nebo raději...jen vy silnější povahy. Pokud vám nevadí tarantinovské krvavé divadlo.

Odpoledne jsem byla v divadle na Listování Lukáše Hejlíka, tentokrát představovali knihu Gottland od polského reportéra Mariusze Szczygieła, ve které vypráví o ikonách nedávné české historie. Bylo to velmi dobré a přiznávám, že velkou roli v tom hrál i fakt, že tam prostě byl Lukáš Hejlík :D (i když bez svých sexy brýlí, škoda :D).

Jo a dnes je National Absinthe Day, tak to oslavte! :D Absinth je snad jediný alkohol, který mi chutná, jinak celkově moc alkohol nepiju. Aneb absinth - když už, tak už! :D Pokud si na pití netroufáte, můžete vyzkoušet novou absinthovou řadu z Body Shopu, která úžasně hydratuje!

Takový přívěsek jsem věky sháněla, až teď jsem na něj náhodou narazila v Housu a byl tam zlevněný na 29 Kč! :D Myslela jsem, že padnu. Štěstím. Vypadá jako prisma pro disperzi světla..

 

Po dlouhých letech jsem vyměnila svůj prehistorický dumbphone za smartphone a teď docela nechápu, jak jsem bez toho mohla žít, je to pro mě momentálně nejoblíbenější věc, co vlastním (což mě možná trochu děsí). Nemohla jsem mít jiný než Samsung Galaxy SIII, protože už ten název Galaxy (→ vesmír = má nekonečná láska :D)...kromě skvělého názvu je ale taky samozřejmě skvělý po technické stránce! Mé pohyblivé pozadí, které simuluje průlet vesmírem, se stalo novým prostředkem mé prokrastinace, je úžasné to sledovat :D.

 

Dvojprsten s blanokřídlým, vypadá to docela jako pilořitka veliká :D

 

V rámci inovace mé technické výbavy jsem dostala Kindle Paperwhite 3G, nejnovější Kindle, který jako první disponuje podsvícením. Má taky větší kontrast a mnohem větší hustotu bodů na palec než předchozí verze. Podle toho, jak rychle čtete, vám spočítá, za jak dlouho knihu dočtete. A model 3G poskytuje zdarma 3G připojení, ovšem pouze na Wikipedii a Amazon. Jinak se můžete připojit přes wi-fi. Původně jsem o čtečce vůbec neuvažovala, přitahovaly mě spíše tablety, ale je pravda, že pokud to chcete používat hlavně na čtení, tak se tomu tablet nevyrovná, čtečka je pro oči mnohem příjemnější a neunavuje je.
Přestože mě čtení na Kindlu velmi baví, stejně věřím, že tištěným knihám se nic nevyrovná a rozhodně se jich nevzdám. I pledge to read the printed word!

 

Úžasný odstín 253, je takový sněhurkovský :). Hodně sytě barví, ale moc dlouho na rtech nevydrží.

 

Když mi přišly tyto náušnice z Topshopu, zprvu mě trochu vyděsily, protože podle fotky na jejich stránkách rozhodně nevypadaly tak velké a navíc jsem nečekala, že budou 3D, ale teď se mi hrozně líbí, protože dokáží zachránit každý nudný outfit!

6 comments:

  1. ten náhrdelník!!
    zúčastni se firmoo GA u mě na blogu:)

    ReplyDelete
  2. tie naušnice sú super .)) pokiaľ rada čítaš pozývam ťa ku mne na giveaway o knihu :))

    ReplyDelete
  3. ten přívěšek je nádherný! moc se mi líbí i prstýnek :-)
    no a S III ani nekomentuju, to je sen :-)
    jinak řasenka je stále k mání a dnes jsem jí zlevnila ;-)

    ReplyDelete
  4. ach úžasne veci! :) samsung mam aj ja a milujem ho! :D galaxy pozadie mám tiež stiahnuté .. čítačku by som chcela aj ja .. ale stale ešte milujem pocit mať novú knihu v ruke v tom peknom obale :)

    ReplyDelete
  5. Na Listování s Lukášem Hejlíkem jsme byli se školou a taky zrovna na Gottlandu! :D a měl ty své velké sexy brýle, heč. :P

    ReplyDelete