Friday, June 24, 2011

Belated.

Tento článek jsem chtěla zveřejnit už minulou středu, ale zatímco jsem ho psala, vypadl mi internet a nepodařilo se mi to už zprovoznit, ve čtvrtek jsem ráno jsem odlétala do Řecka. Takže teď jsem v Řecku, sedím v nějaké restauraci s notebookem a mám prý půl hodiny wi-fi zdarma. Ten článek je teď trochu mimo, vzhledem k tomu, že v něm píšu, jak se k moři těším a tak, ale nebudu to teď přepisovat ani mazat, berte to jako flashback :D. Až se vrátím, čekejte článek s fotkama a zážitky :).

Dnes ráno odlétám do Řecka. Někam na Olympskou riviéru. Těším se konečně na tu pohodu, žádné zbloudilé myšlenky na školu, prostě si jen tak plavat a užívat si. Sice takový typ dovolené nemám vůbec ráda, jen tak ležet na pláži celý den, ale teď se na to asi fakt těším. Jsem vyčerpaná, potřebuju načerpat nové síly na léto. Stejně u moře většinou celý den plavu, tak daleko až kam se odvážím, pak zpátky a znova to samé pořád dokola. Zbožňuju plavání. Ale moc nemusím bazény. Nelíbí se mi ta umělost a ten chlor. Miluju tu volnost moře, ten adrenalin, že když jsem fakt daleko od břehu, klidně se můžu utopit (ne že bych něco takového snad chtěla).

Měla bych se vrátit 28., mějte se tady mezitím krásně :).


Nový prsten. Když ho viděla mamka, řekla "proboha, co to je, to dávali k něčemu zdarma?" a kámoška ho okomentovala jedním slovem, "fuj". Podle mě je překrásný! :D







Tohle tričko se mi líbí nejvíc :))














Tohle tričko se mi teď zdá možná moc přeplácané, to krajkové lemování už tam být nemuselo, ale ty sovy!!





8 comments:

  1. prsten je nejlepší! obdivuju ho pokaždé, ale odvahu na něj nemám. Nosit ho v naší třídě rovná se záhuba(:D)
    Už vím, co jsem to chtěla v NY - ty peříčkové naušnice!
    a sovičkové tričko je skvělé!:)

    ReplyDelete
  2. Užij si Řecko, taky bych si ted nekam nejradeji lehla na slunicko. :)

    ReplyDelete
  3. Užij si v Řecku a pěkná trička :)

    ReplyDelete
  4. mně se líbí to poslední a vůbec není přeplácané , mamka říkala na ten můj prsten něco podobného a řidič v autobuse se ptal jestli mně nebolí ruka :D

    ReplyDelete
  5. ta sukně je skvělá!
    jako pro baletku...

    ReplyDelete
  6. Užívej si Řecko. :) Jinak já tyhle prsteny nemusím, vadí mi, jak jsou téměř všude, ale trička...klobouk dolů, tenhle jemný styl zbožňuju a na Tobě musí vypadat skvěle. :)

    ReplyDelete
  7. ten prstýnek je asi s HM že? už jsem ho viděla na tolika blozích, ale je hezký =)

    ReplyDelete