Wednesday, June 1, 2011

A nighthawk, nocturnal bird of the subfamily Chordeilinae.

Jsem noční tvor. Sice chodit přes týden spát ve čtyři zrovna není to pravé ořechové, pak na to dojíždím ve škole, ale nemůžu si pomoct. Miluju se takhle v noci dívat z okna, nechat jemný vánek, ať mi čechrá vlasy a poslouchat ptačí zpěv. To hlavně. Nejde kromě něj slyšet ještě nic jiného, žádný hluk jako ve dne. Nahrávám si to na mobil a pak pouštím, když nemůžu usnout, mám toho už spoustu. Někdy můžu z okna vidět veverky, jak přeskakují ze stromu na strom, někdy ježka, jak poklidně přechází cestu a jednou jsem dokonce viděla i dva zajíce. A to vůbec nebydlíme blízko pole nebo tak. A poslední dobou mi často z okna do pokoje vane jemná vůně jako když se peče cukroví. Je to magické.

Tohle momentálně nejraději nosím. Ty šortky i tričko jsou ze lnu, což je úplně úžasný materiál do takového horka a k tomu brýle věčného optimisty, když náhodou den není tak růžový, jak bych ho chtěla :).

10 comments:

  1. Taky někdy poslouchám, co se děje venku ..ale nejlepší je, když se zaposloucháš do deště. To je pak něco!

    ReplyDelete
  2. Jsem typická sova, přes noc mám strašně věcí na práci a miluju koukání z okna. I se přiznám, že občas koukám lidem do oken a pozoruji a představuji si , co se jinde děje. Letní noční vánek je krásná romantická věc :)

    ReplyDelete
  3. ten text je úžasně napsaný:) Ale já jsem přesný opak - raději jdu spát dřív, ale klidně vstanu o víkendu i sedm, abych si mohla užívat toho čerstva..
    a fotka je kouzelná:)

    ReplyDelete
  4. Och, aj ja chcem mať taký výhľad :/
    Tie náušnice sú fakt super :)

    ReplyDelete
  5. nadherne bryle, nadherne fota

    ReplyDelete
  6. kazdopadne ja jsem mura nocni, kdyz nechodim do skoly chodim spat (at jsem doma ci ne) a ukolebavku mi zpivaji jiz ranni ptaci...

    ReplyDelete