Friday, January 20, 2012

La Femme Ressort.

Tento týden byl naprosto šílený. Každý den milion písemek a vůbec nic jsem nestíhala. Myslím, že i vy dobře víte, o čem mluvím.
Zdály se mi děsivé sny, například ten, kdy jsem byla v nekonečném tunelu s peristalticky se pohybujícími stěnami pokrytými řasinkovým epitelem a dusila jsem se a když už jsem myslela, že se mnou bude konec, přiskočil ke mně panáček nápadně se podobající tomu z Byl jednou jeden život a provedl mi tracheotomii. Fakt úleva. Měla jsem pak v krku propisku.

Dnešek ale bude můj poslední den školního mučení, odpoledne odjíždím lyžovat do francouzských Alp. Konečně. Už se těším na to bezstarostné sjíždění svahů a na francouzské palačinky a na to, že jediná má starost bude, jestli si je dám raději s borůvkama nebo s jahodama. Žádná biologie, ach.

Hm, vzhledem k tomu, že je půl čtvrté ráno, já mám na 7 a ještě se musím naučit dějepis, budu končit. Mějte se tu krásně, za týden jsem zpět!

Nové sluchátka, protože staré se mi rozpadly. Těšila jsem se, jak s nimi budu poslouchat celou cestu hudbu, ale teď si spíš myslím, že u toho okamžitě usnu.


Ale jestli neusnu, budu poslouchat La Femme!


Jsem do toho laku úplně zamilovaná, nosím ho teď pořád :3



Nejvíc cute ponožky! :D

5 comments:

  1. nedivím se, že ten lak nosíš pořád, je krásný! tahle chanel kolekce se opravdu povedla... užij si lyžování :)

    ReplyDelete
  2. užij si lyžování :-)
    taky už jsem z toho učení úplně vycucnutá!

    mujfialovysvet.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. krásné fotky, a jak už jsem psala na plurku, tu Francii si užij :))

    ReplyDelete
  4. půl čtvrté ráno?? Bože asi bych umřela :D tohle Ti fakt ani trochu nezávidím, ovšem to lyžování ve francouzských Alpách to je jiná.. docela jsi mě teď navnadila na palačinky, asi si je půjdu udělat :D
    Hezky si to tam užij a hlavně opatrně ať přijedeš celá ;)

    ReplyDelete