Tuesday, March 27, 2012

Agony.

Jó, mám se supr. Na projekt, který jsem připravovala asi půl roku a který probíhal právě dnes, jsem se nedostavila, místo toho jsem seděla v čekárně na otorhinolaryngologii a posléze obdržela lékařskou zprávu s diagnózou otitis externa. Skoro neslyším a většinu času jsem se bolestí svíjela jako v předsmrtných křečích, což mě donutilo pozřít onu roztomilou růžovou pilulku tišící bolest, o níž jsem tvrdila, že si ji nikdynikdynikdy nevezmu. Plus antibiotika, takže dvojitá dávka jedu zajištěna.

Ale samozřejmě se snažím vidět i pozitivní stránku věci, žeano. Nikdy nebyla lepší příležitost se dívat na němé filmy. Konečně uvidím Körkarlen, švédský němý horor z roku 1921. Nebo se můžu zabavit celou němou filmografií Georgese Mélièse, který podle Georgese Sadoula natočil celkem 1539 filmů. Jak vzrušující vyhlídky!

Pardon, ale teď nějak nemám chuť cokoli fotit, tak přikládám nesmyslný mišmaš starších fotek, které jsem znovuobjevila při čištění útrob mého externího disku...










8 comments:

  1. To jsou úžasné fotky!
    Plně s tebou soucítím. Prožila jsem si zánět zvukovodu loňské léto a bylo to jako by mi někdo vytrvale zatloukal hřebík do ucha, nemohla jsem ani ležet na zádech a na druhym boku jen ve složité krkolomné pozici. V noci jsem už jenom seděla v posteli, čučela na tu němou bednu, kde dávali už jenom Volejte věštce a bulela u toho jak mimino. Fakt nikdy víc!
    Přeju ať se ti to honem uzdraví;)

    ReplyDelete
  2. první druhá a třetí fotka...jsi rozená fotografka!

    ReplyDelete
  3. tak teď Tě upřímně lituju :( a moc moc Ti přeji, aby se to brzy zlepšilo a bylas zase v pořádku. Jakmile je v háji zdraví, jde do háje všechno :(
    Myslím na Tebe a přeji opravdu brzké uzdravení.
    Jinak fotky jsou moc krásné!!

    ReplyDelete
  4. jej, co to je? zní to ještě hůř než ten němý horor :-D nějaký zánět? brzo se uzdrav!
    jinak ty fotky, nááááááááááádhera! :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. To ti přeju, ať se brzy uzdravíš :/
    A Melies je supr, Voyage dans la lune stojí za to, a pak ještě AFfaire Dreyfus :)
    A kdybys měla hodně času, tak třeba L'homme du large: marine" od Herbiera, to má asi tři hodiny, ale zas tam je první pravá honička v historii filmu.. Ale je to dost zdlouhavý, tyhle impresionistický filmy jsou divný :D

    ReplyDelete
  6. chudinko:/ růžové pilulky taky beru jen v těch nejnejnejhorších případech a nechápu lidi, co si je berou při každé menší bolesti či nemoci..;)
    tak ať je to brzo lepší a užij si němé filmy:)

    ReplyDelete
  7. snad ti bude co nejdřív dobře...zní to příšerně...co to bylo za projekt? a němý filmy no...tak aspoň něco, když už nic =) a ty fotky jsou dokonalý! hlavně ta žirafa a ta poslední! =)

    ReplyDelete