Thursday, March 8, 2012

A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.

Vždycky jsem měla ráda mentolovou barvu. Většinou se v obchodech objevovala jen málo. Tuhle tričko, tam svetřík...a díky podzimní kolekci laků na nehty Chanel z roku 2009 i lak. Ale teď!! Ráj. V mentolové je všechno, na co si vzpomenu! A v několika odstínech, teď se mi líbí spíše taková s nádechem do ledově modré. Každý den vzdychám nad svým mentolovým wishlistem.

Nejspíš jste si všimli nového designu. Mám za to, že jeho tvorba výrazně narušila mou psychiku, málem jsem u toho přišla o nervy. Prvotní nápad byl založen na jednorožci. Žádný dobrý obrázek jsem nemohla sehnat. Tak jsem se rozhodla si ho sama nakreslit. Mentolového, samozřejmě. Vypadal ovšem dost divně, tak jsem tento nápad zavrhla. (Jeden večer a noc mých prázdnin ztraceny.) Pak jsem někde zase uviděla snovou kolekci Louis Vuitton S/S 2012 a vznikl tak můj další nápad. Řekla jsem si - kytka a pár koleček, na tom nemůže být nic těžkého. Omyl. Vzhledem k mým chabým schopnostem pracovat s PhotoFiltre jsem nad tím strávila další tři noci. Zasekla jsem se už u tvorby kolečka (seriously, jak se dělá kolečko??) a po mnohých neúspěšných pokusech jej vytvořit jsem se rozhodla si prostě stáhnout obrázek kolečka a přebarvovat, kopírovat, ... do nekonečna. Nechtějte radši ani vědět, jak jsem dělala tu kapku.. Všechno jsem si přeměřovala pomocí pravítka (nesmějte se mi), ale ono je to stejně trochu křivě a špatně to na sebe navazuje. Když jsem to pak konečně použila jako mozaikové pozadí, udělaly se mi z toho mžitky před očima. Jsem teď z toho všeho v mírně psychedelickém stavu, nejspíš k tomu přispělo i to, že jsem u toho celou dobu poslouchala Crystal Castles a Digitalism...

Věci, které jsem si objednala z Topshopu. Nefalšovaně mentolové jsou jen ponožky, ale trochu nasáklé je jím všechno :D.




Tričko z kolekce NewGen pro Topshop od Emmy Cook. Objednala jsem si ho, protože se mi hrozně líbil ten potisk, ale jsem z něj docela zklamaná. Je celé takové neforemné, nemá vůbec obšité lemy a ten potisk taky není moc kvalitní. Nechápu, že zrovna věci z designerských kolekcí bývají tak nekvalitní. Připomíná mi to Lanvin pro H&M, kde byly taky šaty s párajícími se neobšitými okraji.. Měla jsem strach, že by se to začalo párat taky, tak jsem ho zanesla k babi a zeptala se, jestli s těmi lemy ona a její šicí stroj nemůžou něco provést :D. Pár slovy pro zasvěcence, kteří umí šít (těm slovům jsem nerozuměla), vyjádřila, co s tím udělá, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :D. A ještě říkala, "to tričko muselo stát tak stovku, když vypadá takhle, ne?". Lol babi, ty jsi joker..





Mám asi nějakou úchylku na ponožky/podkolenky/punčošky. Projevuje se to třeba tím, že většinou ve všech obchodech běžím ze všeho nejdřív k ponožkové sekci, mám zmapovaný veškerý jejich sortiment a netrpělivě očekávám, kdy jim přijdou nějaké nové druhy :D. Největším rájem je pro mě Topshop a Lindex a super ponožky mají i v Monki, mým favoritem jsou tyhle obláčkové!

14 comments:

  1. všechny věci jsou skvělý, nejvíc se mi líbí právě to neobšité tričko, myslím si, že to tomu dává takovou free atmosféru a volnost;)=)

    ReplyDelete
  2. mimochodem, ten desing je vážně povedený, naprosto dokonale odpovídá napadu, který dostali u Louis Vuitton;)=)

    ReplyDelete
  3. bože, cchem tú mikinu!! Fakt na zaplakanie skvelá!

    ReplyDelete
  4. nad tymi topshop botami rozmyslam tiez

    ReplyDelete
  5. ta mikina je dokonalá!!!!
    a k tomu designu... nejsi sma komu to s photofiltrem nejde :D

    ReplyDelete
  6. :-D proto se radši ani nic tvořit nesnažím, jsem na tyhle věci hrozný antitalent :-D
    nový vzhled se mi líbí, ale tamten jsem zbožňovala :-)
    radši jsi měla babičku upozornit, že to nebyla zrovna nejlevnější záležitost, nechci podceňovat její schopnosti, ale jak znám ty babičky s neustálou snahou něco "vylepšovat", aby ti z toho nakonec nevzniklo něco úplně jiného :-D
    jinak ty boty nemají chybu!!!! asi se po nich podívám ;-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. jé tak to bych se asi zcvokla! :D ale to pozadí vypadá moc dobře:))
    a ty věci jsou nádherné!!:)

    ReplyDelete
  8. Mentolová se mi začíná vážně líbit a alespoň trochu prozáří můj šatník :)
    Nový design je super a to tričko s koulouškem(?) je rozkošné :)

    ReplyDelete
  9. S ponožkami to mám úplně stejně a nejradši je mám v Lindexu - už je nekupuju nikde jinde :) A ta mikina s jednorožcem vypadá bezvadně! :)
    Ela - Me In Many Ways

    ReplyDelete
  10. teda smekám před Tvým designem a hlavně před tím kolik času jsi tomu věnovala. Jsem docela netrpělivý tvor, takže bych na Tvém místě buď v záchvatu zuřivosti rozkopala počítač nebo odinstalovala photofilter :D
    Máš to opravdu DOKONALÉ ♥
    Když jsem otevřela Tvůj blog tak první co jsem řekla po vykulení očí bylo "wow"!! :D Fakt okouzlující!!
    Jinak mentolovou mám opravdu ráda a tímhle postem mi drásáš nervy, poněvadž nemám ani cent na útratu :D život je tak krutý!!
    To "nekvalitní" tričko se srnečkou je úplně dokonalé.. tu ne/kvalitu bych kvůli obrázku byla schopná odpustit :D

    ReplyDelete
  11. úžasné věci <33

    ReplyDelete
  12. jezis,brala bych vsechno)))) super blog! follow

    ReplyDelete
  13. to tričko je strašně cute!

    ReplyDelete