Tuesday, April 10, 2012

Waning gibbous.

Dnešní noc byla opět jedna z těch probdělých, spala jsem nanejvýš hodinu, ale zato jsem měla možnost za časného rána sledovat ubývající měsíc vznášející se na jasné bleděmodré obloze. Bylo to tak zvláštně tiše magické.

Jsem teď závislá na Maple Taffy, balzámu na rty, který voní a chutná po javorovém sirupu :3. Akorát mám kvůli té vůni pořád chuť na sladké :D.




Rozhodla jsem se, že počínaje dneškem přestanu jíst alespoň na tři měsíce čokoládu :D. Teda vlastně všechny sladkosti, ale u těch nebudu mít zase takový problém je vyřadit, ne takový jako přímo u čokolády, protože na té jsem doslova závislá. Popravdě mám chuť to okamžitě vzdát, myslím, že to nepřežiju, ale říkala jsem si, že když to někde takto oficiálně napíšu, tak mě možná bude víc motivovat to dodržet. Držte mi palce :D.

Včera jsem měla svou poslední, s peppermintovou příchutí jsem ještě nikdy předtím neměla, ale chutnala mi, byla taková příjemně osvěžující :3

14 comments:

  1. ten lak ♥
    taky jsem si říkala, že omezím sladký, ale nejspíš to vzdám. je to nad moje síly :D

    ReplyDelete
  2. ty jahůůdky ♥,mám na ně teď hroznou chuť :D :)

    ReplyDelete
  3. ty máš vždycky tak lahodné fotky!:) krása!

    ReplyDelete
  4. týjo, ta vypadá dobře!
    to jsme dvě, jenže jsem na to moc slabá :D

    ReplyDelete
  5. tak to já tuhle kombinaci čokoláda-peprmint vůbec nemusím! jinak krásné fotky jako vždy :-)
    už pěčlivě promýšlím otázky ;-)

    ReplyDelete
  6. tak ti držím palce! já bych to nevydržela! :D

    ReplyDelete
  7. Naprosto Tě nepodporuji v tomhle rozhodnutí, miluju RitterSportky, Milky:D) A ty balzámy, yummy)

    ReplyDelete
  8. hodně pevné vůle přeju :D

    ReplyDelete
  9. Ten lak ♥_♥ ako vyzerá na nechotch?

    Obmedzovanie sladkého :D vždy mi to vydrží len dovtedy,kým nechytím nejakú paniku alebo záchvat .. vtedy POTREBUJEM NEVYHNUTNE cukor :D som nepríčetná.. radšej v malých dávkach niečo aspoň každý druhý deň. Dnes sa celkom držím ..

    ReplyDelete
  10. Co se týče sladkého tak jsem ho poslední dobou začala jíst až příliš :D hlavně teď o velikonocích, když si můj milý vymrskal spoustu čokoládek, lentilek, gumídků, kinder vajíček atd.. tak nedělám nic jiného, než mu to pojídám. Opravdu se stydím, ale když ono to tak dobře chutná :D
    Ale když jdeš do toho Ty, tak já teda taky. Zkusím vydržet zatím jen měsíc a když to půjde, tak přidám další a další :)
    Ale až potom, co sním milému všechny jeho zásoby. Jinak co Ti můžu poradit, když mě honí mlsná, tak si upeču sušenky z ovsených vloček (recept mám i na blogu) do kterých dávám jen 40g hnědého cukru, nechutnají skoro vůbec sladce, ale spolehlivě chuť na sladké zaženou :)

    Jahůdky ♥ mňam!!

    ReplyDelete
  11. Fotky jako vždy perfektní :)
    Škoda, že se Maple taffy už nedá sehnat, strašně bych ho chtěla ochutnat : ( A ta čokoláda vypadá chutně ;D

    ReplyDelete
  12. Hmmm...ta čokoláda vypadá fakt hodně dobře :D Ale dala jsem si předsevzetí, že se budu se sladkým trochu brzdit, tak doufám, že mi to aspoň ten týden vydrží. :D

    http://dominika-becreative.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Já si nemůžu pomoct, ale mě ten Lush začíná být děsně nesympatický (a to jsem zprvu chtěla mít všechny jejich výrobky :D), asi za to může všudypřítomná reklama, ale dokud nevyzkouším, nemůžu soudit. :) peprmintová čokoláda mi připomíná jedny bonbóny který si kupoval děda, byly to takový peprmintový kuličky obalený v čokoládě a doteď je mám ráda i když mi zprvu chutnaly jako bych jedla zubní pastu po tom, co sem spořádala milku ^^ naštěstí já jsem se své závislosti na čokoládu zbavila (ani nevím jak) a chuť na sladké zahním ovocem jako jsou jablka, hrozny, ananas nebo mandarinky v konzervě (u mě to parádně funguje :))

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. maple taffy miluju.mám ho v kelímku už jen tak na tři použití, protože jsem ho letos v zimě nesehnala. miluju ho tak, že asi uroním slzu,až ho uplně využiju.

    jak dlouho ho prosimtě máš? to byla jenom limitka,ne?))

    ReplyDelete