Friday, May 18, 2012

I hate you so much for leaving me here with these idiots.

V průběhu uplynulých čtrnácti dní se křivka mé nálady houpala na vlnách podivna, měla jsem návaly paranoie, lehké deprese, zklamání, neodůvodněné hysterické radosti... Chodila jsem běhat ve čtyři ráno (protože v pět už je moc světlo a je o dost větší šance potkat nějaké lidi), byla jsem na skvělé přednášce o černých dírách a pekla jsem narozeninové dorty, které jsem ani trošku nepokazila (ehm, pravda, že kdybych na to byla sama, pravděpodobně by u toho shořela celá kuchyň s pokusy o dorty i se mnou, ale couž, mám na tom alespoň malý podíl :D). Toť vše z věcí, kterým lze přičítat nějaký smysl.

V nějakém zvláštním psychickém rozpoložení jsem si z Topshopu objednala růžovou bundu. Se srdíčky. Nenosím růžovou, mám jen asi dvě věci ve starorůžové, kterou jsem ještě schopna snést, ale z odstínů podobných barvě oné bundy, cítím už při pouhém pohledu přehnaně cukrovou lepkavost. Ještě k tomu je ta bunda hrozně široká a balonovitá, vypadám v ní jako maxi porce cukrové vaty, Dolores Umbridgeová, nebo růžová žvýkačková bublina. Myslím, že bych se v ní dobře hodila na pouť, mohla bych v ní prodávat kýčovité balonky, zmrzlinu, cukrovou vatu, cokoliv. Splývala bych.

Tu tašku jsem si objednala spolu s bundou a absolutně ji zbožňuju. Chci ji nosit pořád, mám co dělat, abych sama sebe přemluvila, že k některým věcem, ke kterým se fakt vůbec nehodí, není dobrý nápad si ji brát. Ale jde to těžko :D



Ehm...:D



Mé momentálně nejoblíbenější tričko. Nevím, proč si většinu oblečení kupuju ve větší velikosti, než potřebuju, je mi taky dost široké a ve větru zvláštně vlaje a nafukuje se :D.


Když já si nemůžu pomoct, ony jsou tak úžasné :D. Miluju ponožky. To už jsem tu psala. Ale musím to napsat znovu, aww :D. Připadám si někdy, jako kdybych trpěla nějakou ponožkovou úchylkou, když pyšně ukazuju lidem své ponožky a očekávám jejich bezbřehé nadšení nad takovými skvosty, ale oni to vůbec nechápou a nejsou schopni to ocenit :( :DD.


Úlovek z C&A. Na cedulce u nich psali, že je to semi-precious stone. Nevím, jestli se tomu dá věřit. Ale vypadá to jako jadeit.

13 comments:

  1. to jsou krásný věci:)) na tu bundu jsem zvědav, ukaž se nám v ní:P
    a taška je boží!!
    (btw. díky za tvou empatii, ale ty příjímačky jsem nakonec zas tak neposrala, neboli ostatní je posrali víc a v úterý jedu na druhý kolo:DD)

    ReplyDelete
  2. Ty ponožky sou naprosto cute! Tyjo běhat ve 4 ráno... asi bych se u nás bála, že mě někdo zabije..

    ReplyDelete
  3. úúžasne veci!! :) a na ponožky som uchyl aj ja :D

    ReplyDelete
  4. ty ponožky a ta kabelka jsou skvělý!!! tvoje povídání je skvělý nadruhou, protože jsi úžasně vtipná;)=) a ta bunda no ehm...jak jsi řekla =D ;) přehmaty se dějí;)=)

    ReplyDelete
  5. tie ponožky!! Ach zaľúbila som sa:)

    ReplyDelete
  6. Všechno bych brala! :) Teda asi až na tu bundu, tu bych nevěděla jak nosit, naprosto vůbec. :D

    ReplyDelete
  7. krásné věci :). já bych tvoje ponožky ocenila určitě, taky mám na ně úchylku! :D

    ReplyDelete
  8. ty jsi normální ponožkofil :D ale jsou hezké :)

    ReplyDelete
  9. Pěkné naušnice a kabelka! :) Jinak klobouk dolů, že vstáváš už ve 4, aby sis mohla v klidu zaběhat :) .. Já jsem mrtvá jen mám školu na 7 a končím o pul 2, tak jsem vyždímaná a kdyby někdo po mě chtěl, abych vstávala ještě dřív, tak bych mu razantně poklepala na čelo. :D

    ReplyDelete
  10. :D vůbec nejsi ouchyl na fusakle :D ale jsou krásné, to musím uznat..
    A máš můj obdiv vstávat ve čtyři kvůli běhání - smekám!!
    Ta bunda není vůbec špatná a jako růžová žvýkačková bublina můžeš náhodou vypadat fakt skvěle :)
    Náušnice i kabelka jsou top a to tričko vlastně taky. Nechceš se vyfotit v něm?? Ta barva mě opravdu fascinuje :)

    ReplyDelete
  11. :-D ta bunda je trošku úlet no :-D
    ale taška to zas naprosto kompenzuje a tyhle ponožky já taky můžu!!! :-))

    ReplyDelete
  12. jsem tvá nová členka...

    http://javurkova-karolina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. ach ta taska a to tricko.. ♥

    ReplyDelete