Friday, March 29, 2013

Fortsatt vinter.

Foťák s fotkami z alpského ráje jsem bohužel zapomněla v autě své drahé tety a nevím, kdy se k němu dostanu, takže vám fotky ukážu někdy příště.

Nejvíc se teď těším, až roztajou všechny zbytky sněhu a trochu se oteplí a budu moct chodit běhat! Je pravda, že kdybych hodně chtěla, mohla bych už teď, ale to by na mě bylo až moc hardcore :D. Mám nové naprosto úžasné běžecké boty Nike Lunar Forever, jsou samozřejmě pohodlné, měkké a navíc hodně lehké. Mám potřebu v nich pořád chodit, doma v nich běhám na místě.. :D. Minulý týden ve středu, když bylo hodně teplo, jsem v nich i na chvilku vyběhla ven, měla jsem konečně jenom šortky, byl to tak úžasný pocit! Já totiž nesnáším dlouhé kalhoty, vlastně mít cokoliv na nohách, je mi to hrozně protivné, šortky jsou asi můj nejoblíbenější kus oblečení.

Poslední dobou jsem moc necvičila, protože jsem měla averzi k zapínaní počítače (tu mám pořád, ale teď obzvlášť) a nikam se mi nechtělo chodit, ale konečně jsem se odhodlala vyzkoušet mobilní aplikaci Nike Training Club a ano - fakt je to tak super, jak všichni říkají, takže pokud jste taky doteď otáleli, zkuste to! :D Po tom mém lenošení ale nebyl dobrý nápad začít hned s advanced workoutem, dva dny jsem potom nemohla skoro chodit a když mi spadly u dveří na zem klíče, byla to neřešitelná situace, protože jsem se pro ně nemohla ohnout. Ale teď už jsem v pohodě a hrozně mě ty Nike workouty baví. Pro příště ponaučení - if you hate starting over then stop quitting. A someecards motivace :D.

Kdybych si měla vybrat jednu věc, kterou bych jedla po zbytek života, byly by to borůvky, miluju je!



V Rakousku jsem ulovila hrozně mňam borůvkové šťávy a marmeládu :3


Zajíc z Topshopu ♥




Jarní časopis H&M je zaměřený na eko módu a navíc je tam rozhovor se skvělou Vanessou Paradis, tváří nové Conscious kolekce.



♥♥ Původně jsem dlouho chtěla zářivě oranžovorůžové Nike Free Run+ 3, ale nikde jsem je nemohla sehnat a tak mám tyto, září jim aspoň podrážky :).






Jinak děkuju moc za vaše milé komentáře, ty u minulého články mi udělaly obzvlášť radost! :))

6 comments:

  1. jé, taky bych mohla začít běhat, botky jsou krásný =D a ten límeček, nádhera a taky bych chtěla mít averzi k počítači =D možná, že bych to mohla zkusit, měla bych pak aspon hodně času, vlastně to není špatný nápad... nemohla bys mě s ní nějak nakazit, prosím prosím? =)

    ReplyDelete
  2. Ach, ta marmeláda! Loni jsem si koupila v jižním Tyrolsku jahodovou a je mo po ní smutno do teď :-D

    ReplyDelete
  3. skvelé fotky tie tenisky sú super :)

    ReplyDelete
  4. tyjo, ty boty jsou fakt moc krásný! <33 pobavila jsem se nad neřesitelnou situací s klíčema, to se mi vždycky stává po hodinách pilates. :D druhý den si většinou ani nemůžu sundat kalhoty nebo pak vyšlapování schodů ve škole je taky úžasné. a s borůvkami souhlasím, kdykoli si koupím/dostanu vaničku borůvek, říkám si: "I can die happy now." :D

    ReplyDelete
  5. Ten prstýnek je krásný a u vás tajou zbytky sněhu, buď ráda, u nás předevčírem nasněžilo tak 50 metrů sněhu:/

    ReplyDelete