Wednesday, September 15, 2010

Happiness hit her like a train on a track.

Po šesti dnech jsem konečně získala svou Elle a jsem z ní nadšená ještě víc než jindy! Má 314 stránek a je nabitá těma nejúžasnějšíma věcma! :D To tričko od Jakuba Polanky jsem možná čekala trošku jiné, protože tohle mi připadá až moc oversized (vypadám v něm jako převlečená do pracovního oděvu chystajíc se vylézt na štafle a začít malovat pokoje). Ale i tak to tričko byl skvělý nápad, nechává prostor vlastní kreativitě.

Řeším teď velké dilema - začít konečně pracovat na čtenářském deníku, na který jsem měla asi devět měsíců, ze čtyř knížek jsem přečetla jen jednu a mám ho odevzdat v pátek nebo se podívat na nový pondělní díl Gossip Girl, na který jsem tak netrpělivě čekala? :D Pořád to oddaluju a dělám všechny možné věci, které tuto nepříjemnout povinnost oddálí ještě více. Už to vidím, jak v pátek ještě někdy kolem pěti ráno budu sedět u notebooku s prázdnými hrnky kafe kolem sebe, ve tváři s výrazem zombie a ťukat do klávesnice poslední řádky (přesně takhle to bylo minule).

Mimochodem, moc se těším, až uvidím Eat, Pray, Love s Julií Roberts. Viděla jsem na to upoutávky v kině a úplně mě to uchvátilo (no dobře, možná to bude jen další romantický film, ale...možná ne :D). Taky to bylo proto, že u toho hrála moje oblíbená písnička od Florence & The Machine.


Ach, nová vůně Chloé :))


A úžasná Chloë Sevigny :)




Polankovo tričko. Přemýšlím, co si za to dopíšu :)


6 comments:

  1. dneska jsem psala podobný článek =)

    ReplyDelete
  2. Dog Days Are Over je skvělá písnička, Florence je geniální :)

    ReplyDelete
  3. ELLE jsem si běžela koupit hned včera ráno a už bylo poslední, čekalo jen a jen na mě:)
    v tričku spím;)

    ReplyDelete
  4. na ten film s julii roberts se taky tesim moc,mam ji rada jako herecku a nemyslim ze by to bylo nejae spatne, no uvidime :D

    ReplyDelete
  5. ELLE is so great magazine! :)

    http://katri-k.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. I love ELLE magazine, u too ? :---)

    http://wilma--jan.blogspot.com/

    ReplyDelete