Monday, October 11, 2010

London impressions.

Jsem zpátky z Londýna! Teda už od soboty, ale to jsem nemohla jít na internet a včera jsem tady byla jen na chvilku, takže jsem nestihla nic napsat.
Nevím, jak to mám celé shrnout :D. Chci toho napsat tolik, že nevím co dřív a stejně si na všechny své myšlenky naráz nevzpomenu.
V pár bodech.

• První den ráno jsme jeli na lodi po Temži, nebyla to žádná vyhlídková loď, byla to loď jako dopravní prostředek a seděli tam lidi, kteří s ní jeli do práce, pili kafe a jedli muffiny ke snídani z kavárny přímo na lodi, psali něco na svém notebooku nebo iPadu (a ignorovali to, že jsme projížděli pod Tower Bridgem). Tak takhle si představuju ježdění do práce :D.

• Londýnští mladí kluci mohli mluvit i o naprostých nesmyslech, stejně jsem omdlévala nad jejich sexy hlasem a přízvukem. Někdy to bylo už dost nápadné, když jsem vedle nich stála, v obličeji s tupým úsměvem a výrazem bezmezné rozkoše.


Miluju sandwiche s lososem a rukolou, miluju borůvkové muffiny ze Starbucks, VitaminWater s příchutí acai-blueberry-pomegranate, a Innocent smoothies. A vím, že vás to strašně zajímá :D.


Měli jsme celý týden krásné počasí, vůbec nepršelo, některé dny sice bylo trochu zataženo, ale některé dny zase krásně svítilo sluníčko, že jsme klidně mohli být i v tričku :)).

• Nakonec přece jenom lituju, že jsem vyhodila kelímek ze Starbucks, chtěla jsem si totiž koupit normální hrnek, ale nakonec to nějak eh, nevyšlo, takže nemám nic.

• Když jsem byla v obchodě, stačilo se jenom zatvářit zmateně a už ke mně někdo pospíchal na pomoc (pokud tedy nepočítám Primark). V Primarku jsem byla na pokraji svých psychických sil, ty davy lidí, co tam byly, jsem fakt nezvládala.

Nevím, jestli vás mám zahltit fotkami londýnských pamětihodností (nejspíš ne). A zjistila jsem, že mám ve foťáku celkem tři fotky, na kterých jsem já (pravda, já se do focení moc nehrnula). A nejsem na nich většinou skoro vidět :D.

Omlouvám se, ale více fotek tady dám až příště, teď už musím jít. Tak jenom tahle.

4 comments:

  1. náhodou, mě to zajímá! jídlo jídlo jídlo!

    ReplyDelete
  2. Muselo to byť naozaj pekné. Teším sa na ďalšie fotografie :)

    ReplyDelete
  3. Určitě sis to užila :) a těším se na další fotky :)

    ReplyDelete
  4. tak nejdříve k tvému komentáři u mě..já vždycky nevím co si mám myslet.Jakože jsem měla pocit že sis říkala, žes s náma neměla chodit a ted mi napíšeš tohle:D! no kdybych to věděla, tak bych ti nabídla at jdeš s náma i ten druhej den..škoda žes to CD nenašla!!to je mi líto:( mohla jsem ti říct kde je, že..ale tak můžeš si ho i tady objednat přes net..na www.showpark.cz..moment, přímo tady http://showpark.cz/the-pretty-reckless-light-me-up-A001001640000100027144.html ..sice ti to vyjde dráž než tam, ale i tak..

    ted ke článku..první odstavec..o tom jsme mluvily:)
    no Britové ♥♥♥...asi tak to řeknu:D
    :D:D:D..no já ti to říkala:D..ale tak do Starbucks se ještě sto pro dostaneš..v Praze jich je dost;)
    No z Primarku se mi nejdřív taky dělalo fakt zle..teda když jsem tam vlezla poprvé, ale pak jsem se na ot už nějak psychicky připravila!:)
    + s těma mýma jsi na více fotkách;) :D

    ReplyDelete