Friday, January 21, 2011

Heading to France.

Další týden, kdy jsem skoro nespala, ale doufám, že se to učení aspoň trošku vyplatilo a vyjdou mi ty známky, co mi vyjít mají. Musela jsem si tento týden zakázat vůbec procházet kolem obýváku, protože dvakrát, kdy jsem náhodou zahlédla, co zrovna běží v televizi jsem se u toho musela na chvilku zdržet - to když na HBO dávali živě koncert Duffy z londýnského kostela St. Luke a potom předávání Zlatých Glóbů. Naštěstí aspoň ten koncert mi někdo dal nahrávat, a tak se mi od něj podařilo včas odtrhnout. Dost mě to potěšilo i kvůli tomu, že jsem netušila, že doma vůbec někdo registruje hudbu kterou poslouchám.

Nicméně i přesto, že zatím nevím, jaké známky budu mít, tak do Francie nakonec jedu! Odjíždíme asi za půl hodiny (:D) a jsem ráda, že mi ještě vyšel čas tady něco napsat, protože tenhle den vůbec nevycházel podle mých plánů. Ještě jsem si měla jít do školy na 7 ráno dopsat písemky do dějepisu, tak jsem se na ně akorát včera naučila a šla jsem spát, s tím, že se sbalím dneska. Ale budík jsem ani neslyšela a místo v 5:30 jsem se probudila ve 11:30 (!), přičemž v 13:12 mi odjížděl vlak do Ostravy. S batohem na zádech, kufrem v jedné ruce a s lyžema v druhé jsem doklusala na nádraží minutu před odjezdem, ale stihla jsem to! :D Sice nevím, proč jsem tady vlastně měla být tak brzo, když teď v podstatě nemám co dělat, ale tak aspoň mám čas tady ještě napsat. No ale koukám, že jsem se zase rozepsala o hloupostech, už bych měla končit :D.

Těším se, těším se, těším se! Těším se na cestu ve společnosti mého iPodu, těším se na francouzské bagety s brusinkovou marmeládou, na to, že se možná i trochu procvičím ve francouzské konverzaci, na francouzské časopisy, ale hlavně na to lyžování samozřejmě!!

Za týden se vrátím, mějte se tady krásně :))




Photo via weheartit.com.

5 comments:

  1. Užij si to tam a pak sem koukej dát fotky! :-)

    ReplyDelete
  2. Jojo, mám z tý školy podobný pocity a můj spánkovej režim je úplně stejnej :D
    Užij si Francii, hned bych tam taky jela!! Těšim se na fotky :)

    ReplyDelete