Friday, February 4, 2011

I'm not the one who wins awards and gets mentioned in magazines.

Ve Francii jsem v celém městě nenašla obchod, ve kterém by měli časopisy. Ptala jsem se, jestli tam nějaký takový obchod mají, ale dotyční mi odpověděli, že neví a že asi ne. Takže jsem si přivezla jen časopisy v italštině a němčině, které jsem zakoupila na cestě zpátky, když jsme projížděli přes Itálii a Rakousko. Jsem časopisový "sběratel" a vůbec mi nevadí kupovat si časopisy v jazycích, jimž nerozumím a pouze si "prohlížet obrázky". Ale stejně mě neštve o nic méně, že jsem si nemohla koupit časopisy v jazyce, jemuž aspoň rozumím :/.

Ve středu jsem si k těm únorovým přikoupila InStyle, abych se něčím zabavila v čekárně na otorinolaringologii. Kontrola mě dost znepokojila, protože jsem si myslela, že už je všechno v pohodě, ale dozvěděla jsem se, že v pohodě to ještě rozhodně není a mám předepsané další léky. Teď jsem trochu v depresi z toho, že je do sebe budu muset cpát, protože jsem absolutně proti takovým odporným dryákům se sáhodlouhými vedlejšími účinky. Ale co zmůžu.

Těším se na příští týden. Zaprvé by mi v pátek měla přijít nová Elle (:D). A zadruhé už se KONEČNĚ dočkám Black Swan! Na ten film se těším už několik měsíců. Ze začátku bylo to čekání celkem v pohodě, ale pak se o tom začalo psát v časopisech, potom na blozích, potom v časopisech byly rozhovory s Natalií Portman a zkrátka  všude o tom byly nějaké zmínky, ale já jsem si to prostě nechtěla stahovat, chtěla jsem si počkat, až to bude v kině. Chvílemi jsem myslela, že už čekat asi nedokážu, ale vydržela jsem to! Teď jenom doufám, že mě ten film s tak velkým očekáváním nezklame. Ale určitě ne :).

Doteď jsem to neudělala, i když jsem už hodněkrát chtěla. Chtěla jsem vám poděkovat za 55 pravidelných čtenářů, za vaše komentáře, za to, že tady vůbec chodíte. Upřímně moc nechápu, že se tolika lidem chce číst ty moje kecy, dívat se na to, jakou kravinu zase vyfotím, ale opravdu si toho hodně vážím. Prostě děkuju, bez vás by to nebylo ono :)).



9 comments:

  1. právě mám trochu časopisový absťák :D
    když ty časopisy vidím vyfocené, mám chut je otevřít :D no, měla bych se vydat do města:)

    ReplyDelete
  2. tak a zítra si jdu koupit časopis :D
    a black swan jsem už viděla a mě tedy film trochu zklamal :(

    ReplyDelete
  3. Black Swan za to rozhodně stojí;) Natie

    ReplyDelete
  4. Tak si ho co nejdřív kup a to s příchutí cukrové vaty o hodně přicházíš :)

    ReplyDelete
  5. ty si časopisový maniak :)- ale to elle -česke ma vybornu obalku

    ReplyDelete
  6. žůůva,to je ale časáků..závidím,jóonoo..

    ReplyDelete
  7. na black swan se tesim moc, protoze to vscihni chvali, ale nejak jsem jeste nemela naladu to pustit...

    ReplyDelete
  8. jéj , no myslím že sa pop večeroch nudiť nebudeš :)

    ReplyDelete
  9. nechtěla bys udělat článek o svých časopisech?? Úplně by mi stačilo kdybys je všechny vyfotila na jedný hromadě jako jeden obří stoh :D musíš jich mít opravdu spoustu!!
    PROSÍM PROSÍM ♥
    Víš jen tak z hlavy kolik jich máš??

    ReplyDelete