Sunday, April 17, 2011

It's too late but tomorrow has to wait, tonight's the night, and tomorrow is a million miles away!

Mé přispívání na blog se z vcelku pravidelného, poslední dobou změnilo na velmi příležitostné. Budu se to snažit napravit, ale asi hlavním důvodem, proč tomu teď tak je, je to, že na mém počítači pořádně nefunguje internet a vždycky musím někomu říct, aby mi ho zprovoznil a vzhledem k nevraživé atmosféře, která u nás doma teď panuje se mi prostě nechce pořád někoho žádat, jestli by byl tak laskavý a internet mi zprovoznil. A mimo to mám teď ve škole dost napilno, takže přes týden bych se na počítač stejně moc nedostala.

Dnešek jsem strávila absolutním odpočinkem po náročném týdnu. Nechtělo se mi absolutně nic, takže jsem většinu dne jen ležela, přemýšlela a užívala si sluníčka :D. Pak jsem si četla novou Elle, poslouchala hudbu, jedla (výčet zkrátím :D).

Potěšilo mě, jak jste někteří u minulého článku vyjádřili zájem o článek zaměřený na Dalího a chtěla jsem se zeptat, jak byste si ho představovali, protože ten, co už jsem jednou psala byl spíše o mých pocitech z něj a tak.

Jediné ze všech Katjes, které jsem ještě neměla, protože obecně moc nemusím věci s vanilkovou a čokoládovou příchutí. Ale musela jsem je aspoň zkusit a musím říct, že byly fakt dobré. Přesto na ostatní příchutě Katjes nemají :D.




Elle, na titulce s úžasnou Kingou Rajzak. Poprvé jsem na Kingu narazila asi před dvěma lety, kdy jsem ji viděla na fotkách pro britskou Vogue. Hned mě zaujala, je tak nějak netypicky krásná. Ale to jsem o ní ještě nic nevěděla, teď mě zaujala ještě více svými názory. Má co říct, což rozhodně u všech z jejího oboru neplatí.



Skvělá písnička z nového alba od Peter Bjorn and John. Ale stejně si myslím, že už se mi žádná jejich písnička nebude líbit víc než Young Folks :)


8 comments:

  1. KATJES JSOU NEJLEPSI VANILKOVE A NEBO TY MIX (ORANZOVE?).

    ReplyDelete
  2. já mám nejradši katjes černý rybíz, mňam! článek o Dalím si určitě s chutí přečtu, jako všechny tvoje články a mohla by si také udělat nějaký outfitový článek;) =)

    ReplyDelete
  3. miluju katjes.) všechny příchutě!
    nová elle je super, zrovna si ji dávám ke kafi :D

    ReplyDelete
  4. tyhle katjes vypadají uzasne! musim je otestovat:D
    Můj jasný favorit je zatím černý rybíz, umm

    a strašne se mi líbí to puntíkové něco, na čem to je focené!

    ReplyDelete
  5. Škoda, snad budeš mať ten internet čoskoro v poriadku :) Krásne fotky

    ReplyDelete
  6. mňam katjes :) yes yes :D a čoko jsem tedy ještě neměla, musím to napravit :D

    ReplyDelete
  7. very nice post!!

    x, Sabinna and David

    broken-cookies.blogspot.com

    ReplyDelete