Thursday, April 21, 2011

Laughter is the sun that drives winter from our faces.

Dnešek byl proti očekávání strašně fajn den. Teda ze začátku to tak moc nevypadalo, protože jsem jako obvykle zaspala a myslela, že nestihnu autobus, kterým jsme měli s třídou jet na "výlet", jenže jsem byla úplně mimo a vůbec mi nedošlo, že mi na mobilu jdou hodiny o 10 minut napřed, takže jsem to nakonec stihla. Sotva, co jsem dorazila na zastávku, se mě zmocnila banda kluků ve sportovních dresech, jeden na mě výhružně mířil vodní pistolí, další lihovým fixem a než mi došlo, co se děje, dostala jsem proudem vody do pravého oka (to už mě zaručeně probralo). Čtvrťáci a jejich "pay or die", aha.

Náš výlet spočíval v tom, že jsme jeli čistit les od pohozených odpadků. Tohle pořád není ta část, kdy to začalo být fajn. Když jsme práci dokončili, místo toho, abychom zase čekali na autobus jsme se rozhodli jít těch asi 7km pěšky. Teda ne všichni, pouze ti, co se rozhodli nebýt lemrami. Bylo nádherně, svítilo sluníčko, prostě skvělé :). Dneska už jsem se cítila jako v létě, krásné počasí má být i teď o prázdninách, takže si můžeme užít takové pseudoléto, aspoň na chvíli :).

7 comments:

  1. Jé, to je dobré slyšet, že stále je poslední zvonění, já myslela, že jak se mění maturity a není svaťák, že to odpadá.:)

    ReplyDelete
  2. hah! pay or die, u nás tomu říkáme prostě "poslední zvonění" =D
    a miluju tohle počasí!!! absolutně hluboce šíleně moc =)♥

    ReplyDelete
  3. Krásný počasí... a když je prožité v přírodě, to lépe. (A asi bych taky volila procházku ;]

    ReplyDelete
  4. Pay or die je hrozná věc, ale když jste na druhé pozici, tak je to sranda :D .. mě to čeká příští rok a celkem se na to těším :)

    ReplyDelete
  5. Vždycky se těším na nějaký tvůj zápisek :)
    For Hanyzka : Svaťák se neruší,teda aspoň ne na naší škole :)

    ReplyDelete
  6. Jo jo, tohle počasí je úžasné, neuvěřitelně mě nabíjí energií:)

    ReplyDelete