Monday, October 17, 2011

Owl and fox.

Probouzení do depresivních temnot. Ráno tráva pokrytá jinovatkou, vydechování sražené páry. Odpoledne hřejivé paprsky podzimního slunce. Vlastně tomu docela přicházím na chuť.

Hrozně bych chtěla jet na hory. Jezdívali jsme každý rok do Tater od mých čtyř let, ale teď už je to pár let, co jsme jezdit přestali. Milovala jsem to. Ty túry, kdy jsem obklopena horským masivem a naprostým tichem měla pocit, že jsem u konce svých sil, ale věděla jsem, že musím jít dál, protože není jiná možnost. Na chvíli jsem si sedla na balvan porostlý lišejníkem a pozorovala tu nádheru kolem sebe. Hory, hory, hory do nedozírných dálek.

Bydleli jsme každý rok ve stejné chatě i ve stejném apartmánu. Ložnice měla zadní stěnu s dveřmi obloženou dřevem a ostatní tři prosklené. Z postele jsem se mohla dívat na Lomnický štít. Ach, jak se mi po tom stýská...

Omluvte mou sentimentální nostalgii...

Tento týden bude ve škole dost náročný, ale já jsem samozřejmě naprosto v pohodě. Ležím, místo politické geografie latinské Ameriky studuji Monki a Elle a popíjím u toho čaj. Jak slastné...





I blame Coco ♥



Většinou moc nemám ráda takovéhle bezostyšné napodobeniny, ale vzhledem k tomu, že má peněženka dvacet pět tisíc neobsahuje, Mulberry Alexa zůstane pouze mým nedostižným snem, a tak jsem se rozhodla si koupit tuhle "Alexu" v New Yorkeru :D. Dlouho jsem váhala, protože v NY mi všechny věci připadají už na první pohled hrozně nekvalitní. Třeba u trička je mi to celkem jedno, ale u tašky je to docela zásadní. Tak teda uvidím, co vydrží.


Většinou piju jen zelený nebo bílý čaj, v obzvláště mátožných stavech po ránu někdy i černý, ale teď jsem vyzkoušela tenhle "červený" a hrozně mi chutná. Je to vlastně černý čaj s ibiškem a rooibos, takový podzimní...

17 comments:

  1. krásný prsten a ten monki chci! jak ho dostanu? :D

    ReplyDelete
  2. Odkud máš ten katalog monki? :)
    A ta kabelka a prstýnek jsou krásný

    ReplyDelete
  3. áááááá nad tvými fotkami se vždycky můžu rozplynout... prosím, víc příspěvků!!!! ;-)

    ReplyDelete
  4. super článek, a fotky taky. a Gabbi jak si objednala ten monki magazín, kdyžtak to napiš na plurk nebo sem, to je jedno :D ja to totiz u nich na strankach nemuzu najit :))

    ReplyDelete
  5. kabelka vypadá dobře, já jí v NY zahlédla ale nijak kvalitu nestudovala. já se v koupi kabelek už poučila :D všechny "levné" se mi totiž rozbily, tak jsem teď do nové krapet zainvestovala, tak snad mi vydrží.

    odkud máš ten Monki magazín? :)

    ReplyDelete
  6. no ne! to je přeci o nás, owl and fox. .)))) džouking. trošku. nechceš to třeba nascanovat a vystavit? to bych si vytiskla, hi. já mám podzimní rána moc ráda. ta jasná. když září ledové hvězdy na indigovém nebi a kdesi u obzoru tak matně, mdle svítá skomírající bledé slunce. mňam. a mňam tvoje články. vždycky mě přivedou na cestu do mýho tolik oblíbenýho světa představ, od kterýho mě poslední dobou odvádí spousta nepěkných rušivých elementů. ./

    ReplyDelete
  7. muzu se zeptat, odkud mas ten časopis monki?

    ReplyDelete
  8. děkuju za informace, takže až vyjde zase nové tak tam někde jde objednat? :) neřekla by jsi mi aspoň kde konkrétně to příště najdu? ráda bych si ho aspoň jednou objednala.. celkem mě to zajímá :)

    ReplyDelete
  9. tak ja si vystacim i s inernetovym:)

    ReplyDelete
  10. Krásné fotky! (: a ten prstýnek ♥

    ReplyDelete
  11. a kdyz si to objednas, platis neco?

    ReplyDelete
  12. jee máš hrubý blog,ted jsem na něj narazila a jsem unešena,určitě tu budu chodit častěj :p
    ta taška je super akorád teď si takový typ pořizuje každý mě příjde ,asi je to hodně cool :D

    ReplyDelete
  13. a to další číslo se objednava normalně na strance monki?:D

    ReplyDelete