Sunday, October 9, 2011

A smile and a wink gets you further than you think.

CAE jsem proti svým předpokladům dala, ale jinak ne všechno vychází tak, jak bych chtěla. Línálínálíná jsem.

Věci, co jsem si buď koupila v Paříži nebo dostala na narozeniny.

Rtěnka Chanel Rouge Coco, odstín 08 La Pausa a lak, odstín 531 Péridot. Vybírala jsem si z těch třech laků z podzimní kolekce a tak dlouho jsem se rozhodovala mezi Graphite a Quartz, až jsem si nakonec vzala Péridot :D. Je úžasný, podle světla někdy vypadá normálně tmavě zelený a někdy zase úplně zlatý. Ale většinou něco mezi tím :D. Je jako zlatohlávek zlatý. Nebo taky jako olivín, po kterém je vlastně pojmenovaný. Když ho mám na nehtech, musím si ho pořád prohlížet :D.


Biotherm Aquasource perfektně hydratuje a má skvělou konzistenci. Většina krémů, které jsem vyzkoušela mi dělala na obličeji už po nanesení takový mastný film, to tenhle nedělá vůbec. Fakt nejlepší, co jsem kdy měla, doporučuji. A lak od Ciaté, odstín My Fair Lady. Lak v takové tělové barvě jsem hrozně dlouho chtěla, ale vždycky když se mi líbila ta barva v lahvičce, na nehtech pak stejně vypadala ošklivě. Tenhle je dokonalý.


Je rozmarná a vyzařuje z ní jiskřivá energie. Je v ní cítit divoká růže, fialka a maliny. Nejlíp ji vystihuje tahle stránka. ♥


Poslední z řady Miss Dior Chérie. Eau de Parfum a Eau de Toilette mi připadají takové moc sladké, tahle mi voní nejvíc, je úplně jiná. Taky je taková jiskřivá, je svěží, ale ne vtíravě, průzračná, je jako čerstvě posekaná tráva (i když tu v ní necítím :D).




Tričko, které bylo u francouzské Vogue. Je to vlastně takové propagační tričko na zářijovou Fashion's Night Out, ale stejně je skvělé :D.





Kytka, kterou jsem dostala na narozky. ♥



Konečně už mám i knížku, těšila jsem se, až si to přečtu.


Miluju ten vzor! Sice jsem chtěla takový na svetru, ale i na tričku je super :D.



Líbí se mi hlavně ta "jade" barva.





S časopisy jsem to asi trošku přehnala :D. Říkala jsem si "ještě Emmu, ještě Kirsten, ještě Anne" a za chvilku jsem to málem neunesla, protože většina z nich má tak 300-400 stránek. Nejlepší z nich je podle mě i-D, na obálce se skvělou Riley Keough (mimochodem vnučka Elvise Presleyho :D), má ve všem takový náznak vtipu.

10 comments:

  1. Moc se mi líbí to tričko z VOGUE a to v "jade" barvě. A všechno nejlepší k narozeninám i když asi trochu pozdě :)

    ReplyDelete
  2. strašně krásné věci! máš skvělý vkus!!! a gratuluju ;-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nechceš se se mnou o pár věcí podělit? :)

    ReplyDelete
  4. aaa!! teď ti fakt závidím asi 95% těch všech věcí:D ty trička, kosmetika!! vogue tričko!:)) a všechny ty časopisy....
    krásný článek:)*

    ReplyDelete
  5. ja stale rozmyslam nad kupou toho laku :)

    ReplyDelete
  6. moc se mi líbí ten lak a pak parfém Daisy :)

    ReplyDelete
  7. no tak už se nedivím vůbec, žes nedovezla domů žádné peníze:D Chanel, Marc Jacobs...strašně sem i líbí ta lahvička a krabice, krása!No a ty časopisy! Taky bych neodolala, hlavně s Emmou - tyjo tenhle výtisk Elle bych chtěla..ale moment, francouzsky si stejně nepočtu..snad výjde i tady.No a ten s Anne..:)

    ReplyDelete
  8. Sama úžasné věci, nejvíc závidím všechnu tu kosmetiku. A to Vogue tričko je taky skvělé.

    ReplyDelete
  9. úžasné.. úžasné.. úžasné!!
    Kdyby ses náhodou rozhodla porozdávat VOGUE nebo ELLE tak na mě nezapomeň :D :D

    ReplyDelete
  10. Jinak Miss Chérie od Diora mám a nádherně voní ♥ a ten flakónek miluju :)

    ReplyDelete