Wednesday, December 7, 2011

Three men in a boat.

Vždycky, když prostě nemám chuť o ničem přemýšlet, si čtu Tři muže ve člunu. Je to tak vtipné a tak jednoduché...žádné hledání hlubších významů.

I always think that I am doing too much work. It is not because I do not like work. I do like it. I find it very interesting. I can sit and look at it for hours. You cannot give me too much work. I like to collect it. My study is full of it.
And I am very careful with my work, too. Why, some of the work in my study has been there for years, and it has not got dirty or anything. That is because I take care of it.
However, although I love work, I do not want to take other people's work from them. But I get it without asking for it, and this worries me.


Fotky z ledna, když jsem byla lyžovat ve Francii, tam jsem to taky četla. Měli jsme v pokoji hrozně pěkné polštáře, závěsy a tak...



Balkon .))

5 comments:

  1. Jej, tuhle knížku moc nemusim, protože byla součástí povinné četby na jazykovce v aj a celý to nebylo vedený moc dobře :-/ potah nemá chybu a hezký lak ;-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. krásné.) knížku jsem nečetla, ale slyšela jsem o ní...

    ReplyDelete
  3. kníhu som tiež nečítala ale ten poťah je kráásny :)))

    ReplyDelete
  4. Knížku sem nečetla a moc pěkná poslední fotka :)

    ReplyDelete
  5. já a knížky v angličtině, to prostě nejde dohromady :D asi bych nad ní seděla nejméně půl roku se slovníkem a musela si psát nad věty jejich význam, abych z toho něco měla :D
    Jinak ten závěs u balkonu je fakt úžasný :)

    ReplyDelete