Friday, July 27, 2012

Pescado.

Chtěla jsem co nejjednodušší, snadno kombinovatelné kusy bez vzorů, ale nakonec to stejně moc jednoduše nedopadlo. Na všem potřebuju mít buď nějaký vzor, nebo alespoň výraznou strukturu. Vždycky si stanovím jasný cíl - jdu pro jednobarevné trička. A nakonec odejdu s něčím úplně jiným...

Všechno oblečení, až na zelenkavou halenku je z Manga, rybička z Promodu. Nějak už mě nebaví se probírat triliony oblečení ve velkých obchodech, jako je třeba H&M. Maličké Mango v Avionu mi naprosto vyhovuje, nic víc nepotřebuju :3.








Halenka z nějakého pochybného Bulharského obchodu. Je nádherně vzdušná..




Vůbec nejsem sukňový typ. Vlastním jen dvě sukně, těch ostatních jsem se zbavila, protože jsem je stejně nenosila...a vlastně nenosím ani ty dvě, jen tak je skladuju, pro všechny případy :D. Obdivuju krásné sukně na ostatních lidech, ale když krásnou sukni uvidím v obchodě, jen ji bez zájmu obejdu s myšlenkou, že na mně by stejně vypadala hrozně. Ale tahle sukně vše změnila. Když jsem ji v Mangu uviděla, bez váhání jsem po ní chňapla a běžela si ji vyzkoušet. A zjistila jsem, že na mně nevypadá zas tak zle, jak jsem si myslela. Je naprosto úžasná. Nenosím ji takhle, dlouhou vzadu a krátkou vepředu, protože mám pocit, že mi to dělá divné nohy :D, ale nosím ji dlouhou vlevo a krátkou vpravo, to tomu dodá tu správnou esenci divnosti, takže se v tom cítím dobře :D. 
Nechť se sukně navrátí do mého života! (A další na řadě budou šaty, ty totiž nemám už vůbec žádné :D.)





Tyto dvě poslední trička jsou lněné...miluju lněné věci, jsou ideálně lehoučké na léto.



6 comments:

  1. ááááááá, to je paráda!!! taky asi budu muset vyrazit na nákupy, když prohlížím všechny ty new in posty plné překrásných věcí... :-))

    ReplyDelete
  2. to tyrkysové je genialne vlastne všetky veci sú skvelé :))

    ReplyDelete
  3. Moc pěkné oblečení sis koupila :))

    ReplyDelete
  4. páni, krásné věci :) líbí se mi úplně všechno, ovšem nejvíc to mint tričko co vypadá trochu jako pončo a sukně, ta je fakt božská ♥ někdy by ses nám v ní mohla vyfotit ;)
    Já jsem dřív taky sukně a šaty vůbec nenosila. Mám nohy do X takže jsem je nenosila kvůli tomu, ale teď na to kašlu, jsou horší věci než křivé nohy :D
    Jo a to poslední tričko je príma, podobné lehoučké už dlouho hledám a nikde jsem nenašla to pravé, ale to Tvoje bych brala ihned :)

    ReplyDelete