Tuesday, September 11, 2012

Cestou bez konce.

Za dobu, co jsem tady nepsala, se toho odehrálo hodně...ale taky vlastně skoro nic. Oslavila jsem začátek svého posledního teenagerského roku (deprese, rok od roku se stupňující), nastoupila do maturitního ročníku. V tomto ohledu mě naprosto irituje mé okolí, hlavním diskusním tématem mých spolužáků a učitelů se stala maturita, všichni to berou hrozně vážně. Až na mě. Jenže já neberu vážně snad nic, ničím se nezabývám, dokud to není nevyhnutelně nutné. A většinou to pak nedopadá úplně špatně, tak proč v tomto přístupu nepokračovat, že. Avšak učitelé nám oznámili, že do maturity zbývá 29 týdnů, takže se systematickým zpracováváním třiceti maturitních otázek už jsme prý vlastně v časovém skluzu. Hm. Shit just got real.

Abychom před tím vším ještě přišli na jiné myšlenky, vydáváme se do Prahy. Zítra. Ve 3:15 ráno. Jestli na nádraží včas dorazím, budu to považovat za svůj osobní úspěch hodný složení maturity.

 

Řešení mé existenční krize! Kámen mudrců! Až bude nejhůř, elixír života mě zachrání :3.



 

Má nejmilovanější Rimbaudova báseň...







10 comments:

  1. ten kámen je úžasnej..jo taky mě všichni loni štvali..furt maturita, šerpy, stužky, ples, šaty..blablablaaa, a ja to taky nebrala vážně..ani když ta moje hodina už nastala..je to brnkačka:))

    ReplyDelete
  2. Hezké fotky a báseň je nádherná.

    ReplyDelete
  3. přesně si pamatuju, jak mě iritovaly ty děsný debaty bez konce, vyhrocený do nejnejnejostřejší špičičky. a já nakonec ani neměla ještě o svaťáku přečteny všechny knížky (a to jsem docela pečlivá .D). je to zvláštní, ale můj maturitní den byl ve výsledku docela příjemný popovídání s (víceméně) oblíbenýma profesorama. ačkoliv znovu bych si ho nedala. ten prstýnek je žůžo. ale já mám hlavně zkrátka radost z nového článku .D hihi.

    ReplyDelete
  4. tak to máme úplně stejně, všechno řeším, až když je to akutní - ne rok dopředu :-)
    držím palce, já bych nevstala :-)
    a fotky jsou krásné jako vždy :-)

    ReplyDelete
  5. Ta báseň je krásná.. A já se maturitou taky nezabývala až do dubna snad... A pak už to najednou strašně rychle uteče a už budou prázdniny :)

    ReplyDelete
  6. hlavne nedelej veci na posledni chvili! :D

    ReplyDelete
  7. PRESNE. MOJE. SOUCASNA. SITUACE! pokud za den nezazni nic spojeny s maturitou nebo plesem, je to zazrak! ehm, jenomze ono se to vlastne jeste nestalo..

    ReplyDelete
  8. maturu Ti nezávidím a to každodenní téma o ničem jiném taky ne :D
    Jinak si užij Prahu a hlavně nezaspi :D
    Ta básnička je nádherná, nedivím se, že je nejoblíbenější.

    ReplyDelete