Monday, October 15, 2012

Time's gone wibbly.

Vzhledem k tomu, že chodím do semináře, ve kterém se zabýváme time managementem, měla bych teď více či méně úspěšně postupovat nahoru směrem ke trůnu vládkyně času. Ale já jsem místo toho zakopla a skutálela se po schodech ještě níž, než odkud jsem vycházela, když jsem do toho semináře chodit začala. Všechny ty metody organizace mi vymývají mozek a já nejsem schopna si čas zorganizovat ani pomocí diáře, osobního organizéru, 168 hodinového plánu, time matrixu, GTD, POSEC, ALPEN, TDL nebo Pareto analysis. A taky když dorazím každý večer domů, jsem tak vyřízená, hlavně psychicky, že už nejsem schopna udělat nic produktivního.

Ještě navíc jsem začala chodit do autoškoly a hrozně tam trpím. Třicítka mi připadá jako nadzvuková rychlost, čtyřicítka jako nadsvětelná, silnice mi připadá moc úzká a na konci hodiny mě vždycky bolí ruce od toho, jak křečovitě svírám volant. A taky mě naprosto rozčiluje spojka. Momentálně mi připadá, že v životě nebudu schopna normální uvolněné jízdy. Hm, chce to trpělivost, já vím..

Ty knoflíčky!

 

 

Protože geometrie vypadá líp na krku než na tabuli!

 

Morčecími gumami je mi líto gumovat :D.

 

Anoanoano, Grimes! Hrozně mě štve, že jsem si poslední dobou musela nechat ujít několik koncertů mých nejoblíbenějších skupin jen proto, že jsem na ně neměla s kým jít. Třeba v září Soap & Skin v Brně, Sigur Rós v Krakově, Bon Iver v srpnu ve Vídni. Ale řekla jsem si, že Grimes si prostě nenechám ujít, ani kdybych na ni měla jet sama!

 

Ty korálky při nošení hrozně šimrají :D.

 

Poprvé jsem si na zkoušku koupila časopis Eva a musím říct, že "hriešne dobrá" mi teda vůbec nepřipadá. U hodně článků mě přešla chuť je číst už po přečtení titulku.

 

10 comments:

  1. nádherná košile..a všecko:))

    ReplyDelete
  2. eva mi přišla trošku takový slepičárna... a a to jsem ji nikdy nedržela v ruce...už jenom ty obálky =D
    k autoškole, trvalo mi rok a půl než jsem schopna v pohodě dojet z místa A do B =D chce to TRPĚLIVOST =D
    nádhrdelník, košile, morčata a stabila jsou nejvíc super =D
    PS: mám ráda tvoje články, psaní + fotky! =);) díky za tvůj skvělý blog;) xx

    ReplyDelete
  3. a taky se snažím organizovat čas, doufám, že budu úspěšná, ale PROKRASTINACE je zrůda =D;)

    ReplyDelete
  4. tyrkysová ♥ jinak nechci tě děsit, ale tenhle pocit jsem v autoškole měla taky a nikdy jsem se ho nezbavila :-D ne, je to jen tím, že nemám co řídit, jinak se člověk vyjezdí... snad... :-)

    ReplyDelete
  5. tvoje články a plurky mi vždycky zvednou náladu. :D líbí se mi, jak vtipně umíš svůj život podat, chápeš mě? :D snad ano. koukám, že tě tvá láska pro mint barvu ještě stále nepřešla. a naprosto zbožňuju ty geometrické řetízky. :-O a kdes sehnala ty morčecí gumy? to je nejvíc cute věc za poslední dobu, co jsem viděla!

    ReplyDelete
  6. Miluji tuhle barvičkuuu :)))! Ta košile je bombastická!

    ReplyDelete
  7. ta košile je skvělá! buď jsem se přehlídla nebo to tam není...můžu se zeptat, odkud je a kolik stála? :) napiš prosím na blog ;)

    ReplyDelete
  8. Ty očividně miluješ mint barvu :D a vůbec se Ti nedivím. Je tak pozitivní, svěží, krásná ♥ ááách!! Prostě dokonalá.
    Přeji hodně štěstí v autoškole, taky mě to čeká a už se "nemůžu dočkat" :D myslím, že jestli ji úspešně ukončím, nikoho nezabiju a nebo nerozmlátím auto, bude to opravdu zázrak :D

    U mě na blogu probíhá giveaway o průhledný deštník. Udělala bys mi velkou radost, kdyby ses zapojila :)

    ReplyDelete