Wednesday, March 24, 2010

Life's a blur.

Důvodem, proč jsem se tak dlouho neozvala je, jak už jsem napsala do minulého článku, můj nevlastní otec, kvůli kterého se nedostanu na internet. Ten předešlý článek jsem sice napsala v sobotu, ale zveřejnila jsem ho až teď, protože se babičce zasekl počítač a já už jsem to nestihla :D. Takže jak tam píšu "včera", tak tím jsem myslela pátek, omlouvám se za mystifikace :D. Ale vždyť to je stejně jedno. Teď mám dovoleno být tady jednu hodinu (řekla jsem, že nutně potřebuju udělat pracovní list do dějepisu). Snad se tady zase někdy dostanu.

V Avionu jsem si nakonec něco koupila, protože si někdo vzpomněl, že jsem měla nedávno svátek, tak mi to babička zasponzorovala :D.


Prostě conversky. Ten nápis na nich je pravdivý, taky z důvodu, že "bota" by se mělo nazývat něco, v čem se dá chodit. A to se v nich moc nedá. Teda jsem asi jediná, která z nich má odřené paty někdy i do krve, protože ostatní si je všichni vychvalujou, jak jsou pohodlné. Ptáte se, proč jsem si tedy kupovala další? Mánie.


Short boyfriend jeans :).


Nelíbí se mi H&M v Ostravě. Sháněla jsem tam spoustu věcí, o kterých vím, že jsou v brněnském a pražském, ale v tom našem prostě ne. Třeba jsem tam nikde nesehnala obyčejné pruhované tričko, naštěstí v Mangu jsem ho našla. Nebo puntíčkované punčocháče. Plátěné kecky. Nic.


Ten budík je prostě úžasný :D. Ještě jsem tam nedala baterky, takže jsem zatím neslyšela, jakým krásným zvukem mě bude budit (jestli to tak není lepší, mám pocit, že ten drnkot probudí celý dům). A jablíčková svíčka, krásně voní :).


Povlečení. Tady nejde moc vidět ta barva, je světle zelená. A taky jsem zjistila, že je to povlečení na dvoulůžko, povlak na peřinu budu muset o 50 cm zkrátit. Ale co, stojí to za to :D.

6 comments:

  1. ty boty jsou fakt skvělé..už jsem je chválila:) já si ted koupila conversky v Deichmanu..ale ted si jima nejsem moc jistá:D..víš jak na první dojem uplně super všechno a pak doma si říkáš: tyjo neměla jsme je kupovat:D ...ty tvoje jsou ale uplne skvělé:) a taky to tričko a kratasy..paráda!
    jo a ten budík je taky luxusní..i když bych svoje peníze nevyhodila za budík nebo povlečení:D

    ReplyDelete
  2. krásne topánky, tričko, šortky, všetko ;) podľa mňa sú converse pohodlné, ale asi každému sedia nejak inak :)

    ReplyDelete
  3. Když jsem kdysi dávno měla zakázaný počítač, tak jsem taky takhle švindlovala, abych se dostala na net. Teď už mi to naši díky Bohu přestali dělat, ale vím, co to je, takže s tebou soucítím.
    Všechny věci, které jsi si koupila, jsou opravdu báječné! A ty conversky úplně nejvíc! Taky jsem si teď jedny koupila, takové fialové a překvapivě mě taky z nich bolí nohy. Ale mě bolí nohy úplně z každých nových bot, takže je mám už tak dodělané, že spoustu věcí ani necítím.. :-)
    Ten budík je naprosto skvělý.. takový správňácký.. :-) vždycky jsem nějaký podobný chtěla, ale souhlasím s roxy, protože si myslím, že bych si ho za opravdu velkou částu nekoupila... no ale kdyby nebyl až tak drahý, tak proč ne? :-)
    Povlečení je taky pěkné, ale bohužel mi připomíná, že bych si taky měla převléct peřiny v pokoji... ach jo...
    Jinak děkuju za tip s těma brýlkama... přemýšlím o tom, že až budu mít cestu do Avionu, tak se po nich podívám... :-)

    ReplyDelete
  4. moc pěkné věci :)
    s tím H&m v Ostravě souhlasím, taky se mi tam moc nelíbí. I když já tam taky byla naposledy v pětapadesátým ;D

    ReplyDelete
  5. WOW!Ty conversky jsou úžasné!Závidím:D
    Jinak se mi moc opravdu moc líbí tvoje fotky!Jsou prostě skvělé!:)

    ReplyDelete
  6. mám stejný budík i svíčku :D

    ReplyDelete