Thursday, March 4, 2010

Heard it through the grapevine.


Čtvrtek. Čtvrtého března. Premiéra Alice in Wonderland v Česku. A já tam nejsem!! Ale naštěstí tam jdu alespoň zítra :D. Tě-ším-se-tě-ším-se-tě-ším!!

Minulý týden ve čtvrtek jsem se dívala na přímý přenos z premiéry v Londýně. Myslím z venku samozřejmě, ne ten film :D. Byl tam rozhovor s Johnnym Deppem (málem jsem omdlela). A Mie to podle mě moc slušelo, měla nádherné šaty :). Helena jako vždy originální, doplnila to kabelkou se Srdcovou královnou, kterou v Alence hraje.


V úterý jsme dostali ve škole nový Bridge (časopis psaný v angličtině) a na obálce byl Johnny jako Kloboučník z Alenky. Já jsem na něj hleděla s nepřítomným přihlouplým úsměvem asi 5 minut a probrala jsem se až když si učitelka vedle mě rozpačitě odkašlala.


Včera jsem si koupila InStyle s balzámem z Body Basics jako přílohou. Chtěla jsem ten balzám granátové jablko nebo jablko a meloun, ale včera už měli ve všech trafikách jen jahodu :/. Gránátové jablka úplně zbožňuju, je to asi mé nejoblíbenější ovoce (i když při mé nešikovnosti abych na sebe oblékla pláštěnku když ho jím, protože už od něj mám na několika tričkách skvrny, které nejdou vyprat).



Taky jsem na sobě měla ty nové hnědé boty, které už dostaly přezdívku elfí boty (prý v nějakém filmu nosí elfové úplně stejné boty). Všichni z nich mají srandu. Mně to ale nevadí :D. Zato mi vadí, že ty rifle s gumičkama na nohavicích se mi po pár krocích pokaždé vytáhnou nahoru, takže to vypadá, jako bych se chystala brodit potok. To zase připadá směšné mi. Ale jinak jsou to ty nejpohodlnější rifle ever.

V tělocviku jsme dělali gymnastiku. Měli jsme předvést nějakou sestavu na tom koberci. Já jsem měla jít jako první, tak jsem musela improvizovat. Celou moji sestavu učitelka hodnotila jako "dobře", ale když mi už zbývaly ke konci asi dva kroky, rozhodla jsem se udělat takový ten kytaristický skok, který se mi bohužel nepovedl :D. Dostala jsem 2-. Na hrazdě jsme měli udělat výmyk. To je to jediné, co mi kdy pořádně šlo.

Včera na chodbě v naší škole jsem se potkala s "tou" od mého pana Božského. Sladce mě pozdravila a usmála se na mě tím nejzářivějším úsměvem. Celou přestávku jsem pak jen nechápavě zírala, co to mělo znamenat. Kdybychom se my dvě alespoň znaly, tak by mi to nepřipadalo tak divné. Bůhví, co jí o mě kdo navykládal. Jestli mě chtěla vyděsit, tak se jí to povedlo. Abyste to špatně nepochopili, tak přesto, že chodí s Božským ona a ne já, vcelku mi nevadí. Jsem asi ráda, že jsou spolu šťastní. Přála bych to totiž všem.

V neděli odjíždím na lyžák a má nálada se konstantně zhoršuje s tím, jak se neděle přibližuje. Jsem asi jediná, kdo ze srdce nesnáší školní výlety a podobné věci. Jediné, co je pro mě trochu útěchou je zítřejší Alenka samozřejmě a taky to, že až se příští pátek vrátím, měla by vyjít Elle :). Trošičku povrchní důvody, ale co.

4 comments:

  1. taky miluju granátová jablka,taky od nich mám skvrny všude :D a naštěstí,když jsem kupovala instyle poslední, který měli byl právě ten s granátovým jablkem :) Tvoje elfí boty se mi moc líbí:) A těším se na nový bridge, doufám,že nám ho dá hned v pondělí :D :)

    ReplyDelete
  2. Ahoj na tvůj blog jsem narazila dneska a máš hrozně zajímavé články :) Na Alenku se taky moc těším. Chci zajít do kina, ale nevím, kdy se dočkám, protože u nás... Fakt nevím, kdy a jestli vůbec se to k nám dostane. Dufám, že jo.
    Joo s těma botama mám podobnou zkušenost. Mám kozačky s takovýma střapcema a někdo zase že jsem jak indián. No co, taky je mi to u ......
    Ještě jsem se chtěla zeptat, jak sis nastavila stránku, že máš celý text a nemáš tam to menu? Mně to menu právě nejde vymazat a docela mi to tam překáží. Tak jestli bys byla tak hodná a hodila mi nablog komentář..? :)

    ReplyDelete
  3. Takže po pořadě.... na Alenku jdu v sobotu s kamarádkou a ségrou a už se neorázně těším! Jak vidím, tak v Londýně opět pršelo a Helena opět nezklamala a vyrukovala s originálním oděvem. Celkem se mi to líbí a co se mi líbí, tak jsou ty její detaily, jako je ta kabelka. :-) Bridge mám taky a článek už jsem přečetla. :-) Johnny jako Kloboučník byl i na titulce Cinemy a bylo tam pěkně popsané kamarádtví Tima Burtona a Johnnyho... :-) Instyle jsem už měla v košíku, ale všimla, jsem si, že ten balzám mám s příchutí melounu a jablka, což dvakrát nemusím a jinou tam už neměli.. tak jsem si místo taho koupila nový Travel Digest..botky ti závidím, chtěla jsem ty samé, ale v černé, jenže už neměli moji velikost... a telocviky ti rozhodně nezávidím.... připadá mi to jako nějaká sportovní škola... já bych takhle neprošla....;-)

    ReplyDelete
  4. Taky bych chtěla ve škole dostávat časopis psanej v angličtině.
    A nejsi jediná kdo nemá rád takový školní akce. I když kdybych měla dobrou třídu tak možná..

    ReplyDelete