Wednesday, March 17, 2010

When the sun shines, we'll shine together.

Happy St Patrick's Day!


Tento týden je nějaký až podezřele pohodový. Žádné písemky, až je to trošku nuda. Pak se to na nás zase všechno navalí najednou :/.

Taky si myslíte, že ve Skandinávii mají lidé ten nejúžasnější styl? Většina lidí, jejichž outfity se mi na lookbooku líbí, jsou z Helsinek, Stockholmu a podobně. Ve volných chvílích "čtu" jejich blogy. No dobře, tak si jenom prohlížím fotky, protože ani s pomocí Google Translate vůbec nejde pochopit smysl. Hledala jsem, jestli jsou v našem městě nějaké jazykové kurzy finštiny. Haha, bezvýsledně. Když ten jazyk je mi tak strašně sympatickýý :D.

Konečně mi došly nové wayfarerky, ty staré jsem si rozsedla. Však vy víte, jak jsem šikovná. Dám tady potom fotku, ale stejně mám pocit, že jsem jedna z těch, které ty brýle vůbec nesluší.

5 comments:

  1. Mi ten svátek přijde strašně fajn... :-) Všude se jen veselí a je kolem samá zelená... Jednou bych se chtěla do Irska podívat, třeba právě na oslaby tohohle svátku.. jinak s tím lookbookem souhlasím.. pěkný styl mají podle mě taky Japonky.. jinak finština je určitě strašně zajímavý jazyk, ale mě by pro začátek stačilo chodit na španělštinu.. jinak brýlky mám taky a říkám jim "pattisonky".. vymyslela to moje kamarádka, která, když mě v nich uviděla, vykřikla: to jsou brýle Roba! :D Tak jim od té doby říkáme pattisonky...a celkem se mi ten název líbí... :-)

    ReplyDelete
  2. Skandinávský blogy jsou super! Ty holky maj fakt skvělej styl a vypadaj tak hrozně...v pohodě, nenuceně..
    Oblíkám se docela podobně myslím, jako košile, legíny, kožená bunda, vyčesaný vlasy do rozduchanýho drdolu a tak..

    A dneska mi taky přišly brejle-takovýty nerd, průhledný. Vlastně nevim, jestli je budu nosit, ale mám z nich hroznou radost :D

    ReplyDelete
  3. your blog seems so nice, but i dont have any idea what you write :D

    ReplyDelete
  4. S těmi Skandinávskými blogerkami a uživateli na Lookbooku máš tedy pravdu. :)
    btw. chci taky RayBany :D

    ReplyDelete