Thursday, April 15, 2010

She's living in her own world...

Déšť mám ráda, pokud mám do něj vhodnou obuv. Což mé conversky nejsou. Mám je asi tak tři týdny a ten déšť je zase ničí.

Dneska mi měla přijít Elle, ale místo ní mi přišel lísteček, že mi nemohli doručit nadměrnou zásilku a mám si s nimi domluvit jiný termín doručení. To je fajn, když doručují jen dopoledne a to u nás doma nikdo není. Nechápu, proč to prostě nemohli nechat na vyzvednutí na poště jako minule.

Včera mi maminka přinesla nějaké věci z Oriflame. Co se to děje? Chovala se ke mně mile a ještě mi dala dárek jen tak? Co ji to popadlo :D. Řekla bych vám, že třeba ta řasenka je úplně na nic, ale nechci se chovat nevděčně.


Mňám :).


Perfektní fotka na té obálce, okořeněná ještě "jade" nápisy :)


Tu písničku musím poslouchat pořád dokola. Ale nejlepší pocit byl, když jsem ji poslouchala na chatě, na louce, při východu slunce. Bylo to jako by se rodil nový svět. Takové jiskřivé.

5 comments:

  1. jámiluju déšt když se na něj můžu dívat z okna:D..nebo někde pod střechou...ty věci z oriflame-to se vždy hodí:) ale kvalita není nijak závratná:D..jako taky na Vánoce jsem chtěla nějakou kosmetiku-řasenku hlavně a tak..maminka trvala na tom že se nemám starat když jsem si chtěla vybrat sama.No a tak mi něco objednala u Avonu...hmm, ta řasenka-jako je dobrá, ale co si budem povídat...já bych si vybrala nějakou Rimmel třeba nebo tak..když už to bylo na Vánoce:D..a asi jsem byla nevděčná ptz jsem pořám remcala:D..letošní Váncoe jsem zkritizovala uplěn všechno:D..ale to už je daleko-jen jsem si na to vzpomněla jak jsi napsala že nechceš být nevděčná:D
    a ta písnička je skvělá-a je fajn že je tak dlouhá, ptz je hrůza poslouchat třeba 3 minutový song pořád dokola ale nic jiného ti nezvýbá když je absolutně užasná a návyková..takže radši dlouhé:D

    ReplyDelete
  2. věci z oriflame nemam moc rada..ale tyhle vypadaji zajimave..

    ReplyDelete
  3. tu řasenku, tužku a balzám mám taky. podle mě je ta řasenka třeba úplně dobrá, stejně tak úžasně chutnající balzám ))
    písnička i fotka jsou pěkné

    ReplyDelete
  4. Taky moc nemám ráda věci z Oriflame, spíš od Avonu. Ale ten balzám, co ti mamka koupila, tak ten je úžasný. To je snad jediná věc, kterou si z Oriflame objednávám.

    ReplyDelete