Sunday, April 25, 2010

Through the lens.

O víkendu jsem byla u taťky. Ani nevím, co jsem tam vlastně dělala, prostě jsem se flákala. Ale z flákání mám vždycky dost nepříjemný pocit, zvlášť když si vzpomenu na všechny povinnosti, které bych měla udělat.

Dneska venku mi půjčil svoji zrcadlovku a já jsem se tak ještě více utvrdila v tom, jak je můj foťáček i mé fotky trapné. Fotila jsem nějaké luční kvítí a byl tam vidět každý mikroskopický detail. Bohužel ty fotky nemám u sebe. Taťka mi je sice všechny zkritizoval, co všechno tam mám špatně, ale já jsem byla jenom ráda, alespoň jsem se něco málo přiučila :)).


Když jsem přijela domů, měla jsem v pokoji uklizený svůj umělecký nepořádek. Nevlastní otec. Jednu bych mu flákla za tohle, nechápu proč to dělá. Kdybych chtěla, uklidím si to snad sama, tak líná zas nejsem. Nejvíc mě na tom štve, že zrovna on se mi hrabal ve věcech.

A změnila jsem layout, protože když už je to jaro, tak bych přece jen chtěla něco světlejšího. Je to to stejné, akorát v bílém. Než vymyslím něco lepšího, tak to tak nechám.

6 comments:

  1. Hmm, takovýhle foťáček by nebyl marný.. :D

    ReplyDelete
  2. no já se celý víkend taky flákala že ani nevím že byl...z té školy mám furt jen depresi:(...
    jé, jako takový foták,wow..tvuj tatka je fotograf?:)...na 18tiny chtci nejaký lepší foták, ten náš je na nic jako ukázkovy:D...
    taky nešnáším když mi někdy mama uklidí...prostě i když mi říká že se mi ve věcech nehrabe, tak prostě stejně vidí všechno co tam mám a i když to není nic tajného apod. jde prostě o princip!

    ReplyDelete
  3. já taky měla šok když jsem viděla ten titulek:D..ale divím se, že jsem to o Brit nikde neslyšela:-O...byla fakt hodně dobrá...achjo, to je hrozný v tom Hollywoodu
    a byla bych opravdu štastná kdybys ten blog o Tay založila..myslím, že bys do toho určitě nespadla, navíc Taylor máš ráda, tak by tě to bavilo a je to jen jedna osoba, takže by to nebyl až takový závazek..jsem určitě pro a máš mou podporu;), ale chápu tvé obavy..a právě... kdyby mi stačilo sledovat věci na webu, tak jsem nezakládala druhý blog :D:D...to prostě není ono no..
    ale přece jen, jedna celebrita, to je tak akorát...ani moc ani málo..;)

    ReplyDelete
  4. sakra ze jsem to zas zapomnela:D....když jsem se v 15ti rozhodovala, co dále dělat...:D:D...ne to si ted delam srandu...to ale bylo jeste driv, kdyz jsem uvazovala kam asi tak pujdu na stredni a co by me bavilo, chvili jsem chtěla byt fotografka..ale stejne, na to ani nemam talent, i kdyz me to strasne bavi..a bavilo by me fotit proste..hlavně krajinky, to je moje:-P..porad ruzne fotky stahuju po webu a tak..je super, ze te muze nekdo tak zaucovat treba..

    ReplyDelete
  5. mně by stačil i nejakej menší...takovejhle bych asi ani neunesla:D

    ReplyDelete
  6. teda to Ti závidím jestli máš tátu fotografa nebo se tomu jen věnuje jako svému koníčku :) focení mě hodně baví a dost mě mrzí, že nemám pořádný foťák a nikoho kdo by mi občas poradil, zkritizoval a naučil mě nové věci. A to dělo Tvého taťky by nebylo vůbec na škodu :D
    Co se týče Tvého nevlastního táty, tak Tě úplně chápu, sice jsem to nikdy nezažila na vlastní kůži, ale nejlepší kamarádka si tím prošla a já to tak nějak prožívala s ní a dost mě to deptalo. Cítila jsem k němu úplný odpor za to co dělal.

    ReplyDelete