Monday, July 19, 2010

You are my sweetest downfall.

Colours byly úžasné :)). Nakonec jsem tam byla všechny čtyři dny. Ve čtvrtek se mi nejvíc líbili dánští Valravn, připomínalo mi to některé písničky Björk z alba Volta. V pátek mí Porcupine Tree (samozřejmě jsem se předtím špatně podívala, nehráli ve čtvrtek) a The Proclaimers. V sobotu Nive Nielsen z Grónska, která říkala, že se cítí jako lední medvěd tady v tom horku :D. Potom ovšem začalo pršet. Večer klasika The Cranberries a potom Marky Ramone's Blitzkrieg, kde bubnoval pamětník Marky, poslední žijící z Ramones. Blitzkrieg Bop dali až jako pátý přídavek! A v neděli konečně Regina Spektor a Iggy! Ještě byla skvělá Sophie Hunger, která zpívala tak krásně, že jsem se do toho úplně zaposlouchala a ani se mi nechtělo chodit na Reginu, která hrála po ní, s tak velkým předstihem, jak jsem plánovala abych byla co nejblíž pódiu, takže jsem na Reginu potom zběsile běžela a do třetí řady se probojovala hrubým násilím. Na Iggyho jsem tam rovnou zůstala, protože potom už bych neměla šanci se tak blízko dostat, takže jsem tam v mírném dešti stála hodinu natlačená mezi různými pochybnými individuy (jak se to skloňuje?), kteří mi šlapali po mých původné čistých converskách a když Iggy s The Stooges začali hrát a ony individua hystericky řvát "Iggyyyyy" a pogovat, myslela jsem si, že tohle hodinu a půl asi nedám. Ale vydržela jsem to :D. Ze třetí řady mě postupně přehodili až do sedmé, obdržela jsem pár kopanců a bouchutí loktem do břicha, hlavy a jiných částí těla, ale žiju! :D I když na druhou stranu by to bylo dost stylové, umřít na koncertě Iggyho Popa :D. Tak či onak, užila jsem si to, ale jsem přece jenom ráda, že už to všechno skončilo.

Asi vás tyhle kecy moc nezajímají, ale měla jsem prostě potřebu to někam napsat :D. Jo a napadlo mě tady dát něco z těch italských časopisů, co mě tam zaujalo a líbilo se mi.



Photoshoot v "homeless" stylu. Nelíbí se mi to, ale je to zajímavý nápad :D.




Evička Herzigova :)






Moc se mi líbí, jak je to takhle doplněné kresbami :).



U červencového Vogue byl ještě takový časopis s módními přehlídkami na podzim a zimu. Ani se mi to teď nechce prohlížet, je mi horko jen se na to podívám :D.



Článek o Stelle McCartney :).



Tohle se mi taky moc libí, jak je to udělané :).
















1 comment:

  1. no já z těch co jsi vyjmenovala znám jen The Cranberries a ti jsou dost dobří..myslím že individua jsi vysklonovala dobře:D ale jelikož je to třetí osoba tak ta ona individua:D:D ..neřešila bych to, ale když už ses ptala :-P
    jo nesnáším když lidi pogujou, protože ja to delat nechci a pak me akorat vyzenou mimo a nemůžu pak ani normálně skákat(což bych třeba dělala uplně nejradši) a stojím tak někde daleko a jsem nasraná..to tak mám vždycky jak jdu na koncert do 13ky..a štve me to..ale prostě nehodlám se nechat otloukat tam někde v davu..no nic
    a jinak užij si dovču a ještě děkuji za přání k narozkám;)

    ReplyDelete