Thursday, November 29, 2012

Himalayan blue.

Moje první krémy od Crabtree & Evelyn, zamilovala jsem se do nich! Rychle se vstřebávají, příjemně voní a opravdu dlouho udržují ruce hydratované.
Himalayan Blue jsem si koupila hlavně kvůli toho, že prostě zbožňuju Himaláje - podívat se tam, chodit na túry, spát v čajových domečcích etc. - to je můj největší životní sen. Hlavně bych chtěla jet do Nepálu a do Bhútánu.. Ale k samotnému krému :D - nádherně voní, cítím tam hlavně čaj a champacu. Tak si můžu aspoň představovat, že ležím na nějaké louce pod vrcholky Himalájí a vdechuju všechny ty úžasné vůně..

 

Gardeners Hand Therapy je nejen pro prací namáhané ruce zahradníků, určitě se bude hodit i na ty namáhané zimou :). Voní svěže po bylinkách.

 

Poslali mi i vzorek vůně Wisteria, která voní po vistárii popínající se po domech anglického venkova...je hodně květinová, ale jdou tam cítit třeba i hrušky.

 

 

 

Hrozně ráda si prohlížím fotky kosmetiky :D. A těch je v Elle Extra opravdu hodně, a pěkně zblízka, tak jestli máte podobnou úchylku, prohlédněte si ji i vy :D.

3 comments:

  1. tyjo těmi krémy jsi mě nalákala..miluju krémy na ruce:))

    ReplyDelete
  2. super náušnice a na krémech na ruce jsem závislá
    zúčastni se u mě giveaway o tričko podle vlastního výběru :)

    ReplyDelete
  3. Tak až do těch Himalájí pojedeš, vem mě do baťůžku! :-D

    ReplyDelete