Thursday, April 1, 2010

Hey, wait for me, she cried.

Tak já vážně nevím. Na středu jsem objednaná ke kadeřnici, která mi ovšem zase řekla, že mé vlasy na zrzavo obarvit prostě nepůjdou, protože jsou moc tmavé. Jedině, že bych si je napřed nechala odbarvit peroxidem. Kdysi dávno jsem měla melír a mé odbarvené vlasy vypadaly hůř než sláma. Teď mám zdravé vlasy bez jediného roztřepeného konečku, mám se jich vzdát pro svůj zrzavý sen?

Před chvílí jsem se dodívala na (500) Days Of Summer. Miluju Zooey Deschanel :). Akorát mám po dokoukání toho filmu nějaký divný pocit. Že něco není správně. Se mnou asi.

Zítra odjíždím na chatu, nevím, jestli se tam těším, nebo ne. Těším se na focení, ale jinak je tam vždycky strašná nuda. Beru si s sebou Tajný život Salvadora Dalího (těšila jsem se až to budu číst, ale ještě jsem to neotevřela) a sešit biologie. A doufám, že si půjdu taky zaběhat. Miluju vstát třeba v pět ráno a ještě za soumraku si tak běžet podél luk, za kterými vychází slunce. Nikde nikdo, jen já. Užívat si jemného větříku. Ubíhající cesty pod nohama. Běžet a běžet, mít pocit, že můžu utéct od všech nepříjemných věcí. Běžet, mít pocit, že mě nikdo nedohoní.

6 comments:

  1. to je divný..já myslím že by to šlo obarvit..alespon trochu dozrzava určitě...no uvidíš..ale je ot škoda, ta zrzavá by ti určitě moc slušela..jé..kdybys měla takovou jako Hayley z Paramore...i když ona to střídá takže ted ani nevíš jakou myslím..já asi taky ne..nejvíc sem i na ní líbila ta uplně červená:))..ale tu si na tobě asi představit nedokážu..
    já se zas před chvílí dokoukala na můj milovaný (nemůžu říct nejmilovanější, protože tech mám plno, ale na jednu stranu bych to i říci mohla) film Wicker park (Miluj mě!...prosím) no a zase jsme bulela..zaprvé miluju Joshe..fakt asi můj největší idol z herců..a dále ten film je uplně..smutný a bohužel si připadám v roli té holky, ale té zdeptané:( ..
    jinak to musí být úžasné tak běžet..jak to popisuješ:) jen to pro mě má pár háčků...fakt bych nevstala v 5 ráno a pak bych běžela 10 metrů a už bych nemohla...to ja se radši procházím..;)ale asi jsem nerada někde sama..ne proto že bych se necítila dobře sama, spíš moje nejistota...těžko popisovat, tohle ti docela závidím:)

    ReplyDelete
  2. Mno. Být na tvém místě s mýma zkušenostma, tak si nechám svoje zdravé vlásky a sebevětší chuť na změnu zakopu někam hodně hluboko. Vidím to na svých vlasech, jak je ta zrz naprosto odrovnala a to jsem ani neodbarvovala, jen barvila. Užij si klídeček na chatě. ;)

    ReplyDelete
  3. Užij si to na chatě a foť :)

    ReplyDelete
  4. Určitě nafoť nějaké fotky a doufám,že nějaké přidáš i sem:)
    Také ráda běhám,napsala jsi o tom opravdu krásně!:)

    ReplyDelete
  5. Já ke kadeřnici už dlouho nepůjdu. Nedávno jsem taky chtěla zaexperimentovat s ofinou, že si ji ustřihnu. A nedopadlo to vůbec dobře. Když si ji sečešu do čela a udělám cop, vypadám jako prvňák, tak ji nosím sepnutou a čekám a čekám až doroste :)
    Jinak si to na chatě užij a nezapomeň sem pak hodit fotky.

    ReplyDelete
  6. No s těmi vlasy ti opravdu neporadím. Jestli o zrzavé hhřívě sníš už opravdu dlouho, tak by si do toho měla jít. Existuje přece hromada přípravků na vlasy a některé z nich opravdu fungujou!
    Jinak na ten film se chci už hodně dlouho podívat, slyšela jsem samé kladné ohlasy, tak snad se v nejbližší době k němu opravdu dostanu.
    Užij si klidu a pohody na chatě a relaxuj dokud to jde. :-) Těším se na fotky, máš na fotografování neuvěřitelný talent! :-)

    ReplyDelete