Sunday, August 15, 2010

Be my rock'n'roll queen.

Taky to máte tak jako já, že když se na něco fakt neuvěřitelně těšíte, v tomto případě až konečně uvidíte nějaký film, tak když už konečně máte tu možnost, chcete to ještě oddálit, protože se bojíte, že si to plně nevychutnáte tak jak byste chtěli? Nebo jsem v tom sama? :D

Na The Runaways jsem strašně těšila a mám to už dost dlouho stažené, ale podívala jsem se na to až předevčírem, protože mi předtím pořád připadalo, že ještě není ta správná doba :D. Zas tak přelomový film to sice nebyl, ale byl opravdu skvělý. Miluju hudbu Joan Jett a taky Kristen Stewart a Dakotu Fanning, takže ten film byl pro mě taková srdcovka :).


3 comments:

  1. No tak to znám uplně přesně!Stáhnu si film, a pak si ho 'šetřím' na správnou chvíli.Už bůbvíjakou dobu mám stažený Beauty and the Briefcase.Nejdříve jsme čekala na titulky, ale ty už mám takové 2 měsíce a pořád jsem ten film neviděla:D.Říkám si, že příjde chvíle, kdy budu mít chut přesně na ten film a to bude ten správný čas.Až mi bude tak nějak nejhůř:D.No asi bych s tím měla přestat:D.A The Runaways jsem taky ještě pořád neviděla, přitom jsem se tak strašně těšila.No ale ty mě chápeš, vidím že to máme ale úúúplně stejně:D.Když to třeba vidět nemůžu, tak umírám touhou, a když už pak mám možnost, tak mi stačí ten pocit, že můžu:D.A není to tak jen s filmy.Mám pocit že to byl trochu vyčerpávající komentář, říkající pořád dokola to samé:D..jako vždy..
    P.S. díky za ty fotky;)a za zbytek, který jistě ještě dojde:D

    ReplyDelete
  2. to je jeden z filmov ktory si chcem vychutnat radsej v kine :D

    ReplyDelete
  3. Tak na to se kouknu =)
    Kristen a Dakota? Kámošky z Twilight sagy.
    To je hustý, že hrajou spolu v jinym filmu.

    ReplyDelete