Monday, August 9, 2010

In the north.

Tak jsem konečně zpátky z týdenní dovolené v severních Čechách následované týdnem na chatě (to už taková dovolená nebyla). Nevím, co napsat, moc zážitků z těch Čech nemám. Nebo to nebyly natolik silné zážitky, abych si je uchovala v paměti déle než ty dva týdny. Navštívili jsme všechny možné i nemožné hrady a zámky, které se v okolí nacházely, zezačátku to bylo docela milé, ale ke konci týdne už jsem výklady snaživých průvodkyní opravdu nedokázala vstřebávat.

Dneska jsem se ještě stavila v cinestaru a při čekání jsem samozřejmě obcházela obchody a tak jsem našla dokonalé oxfordky a nerd brýle, které jsem si koupila za peníze, za které si mám koupit nové dioptrické brýle a čočky. Zase guilty pleasure. Ještě že mamka teď týden nebude doma :D. Když jsem se k večeru vrátila domů, měla jsem uklizený pokoj a na stole německý Vogue. Huu, mamka mi chystá takové pěkné překvapení a já jí takové škaredé. Jsem to ale zlá.

Jo a mám opět spálené nohy, i přesto, že jsem si je poctivě mazala krémem s SPF faktorem 50+ a byla většinu času ve stínu. Tak co to je jako :/.



Když není nikdo ochotný stát za objektivem místo mě, abych se já mohla postavit před něj, musím zastávat obě úlohy.



Pronikavý žirafí pohled.



Čekala jsem fakt dlouho, než tam ten pták konečně znovu proletěl :D.



Mírně popraskané zrcadlo.




Útlá sloní nožka.



Spící levhart sněžný.

4 comments:

  1. žirafa je perfektní! a na tý fotce ti to moc sluší, líbí se mi tvůj svetřík )))

    ReplyDelete
  2. jé, nemohla bys mi poslat 2. 5. a 7. fotku od konce v originálu, abych si je mohla někdy dát na plochu?:D ujíždím na takových fotkách:) nádhera:) a taky 4. odshora ještě:D

    ReplyDelete