Tuesday, November 2, 2010

L'Occitane en Provence.

Nedávno jsem si koupila tenhle krém na ruce z L'Occitane, je úžasný. Především krásně voní. Koupila jsem si ho, když jsme jeli se kurzem z francouzštiny do Ostravy do kina na film Modigliani (ale na místě jsme se dozvěděli, že ve francouzštině ho vlastně vůbec nemají a dostali jsme na výběr buď angličtinu nebo češtinu...nakonec jsme se na něj tedy dívali v angličtině, celkem ironie). Ten film byl ale dost zajímavý, líbil se mi. Potom jsme měli rozchod, protože kousek od toho kina měly být nějaké francouzské trhy - byly to čtyři stánky; jeden s vínem, druhý se sýry, třetí s kosmetikou a čtvrtý s palačinkama.
Mě ale zaujal spíš obchůdek L'Occitane stojící opodál. Nádherně to tam vonělo levandulí.

Nějak nevím, co vlastně má být hlavní pointou tohohle článku, ale couž.

7 comments:

  1. Ten koutek s LOccitane mám moc ráda. Sice do něj nechodím skoro vůbec, ale zato často jen tak kolem a vždycky mi to přijde jako takový obchůdek z jiného světa.
    A jinak k franc. trhům - upřímně mě to pobavilo. V OV bylo plakátů o tomhle celkem hafo, a najednou takovy vskutku maličký trh. Ale koupila jsem mamince k vánocům mýdla a slečna u sýrů byla neskutečně ochotná - dala mi vyzkoušet snad všechny druhy!
    Si.

    ReplyDelete
  2. No hlavní pointa je přece ten kráásnej krém =D
    Děkuju, snad ta depka přejde, ale teď je to ještě horší, než když jsem ten článek psala, takže SUX =(
    Jo, jsem ráda, že sem tě našla, pamatuju si na ty naše blogy =D Tohle je ale lepší ;)

    ReplyDelete
  3. L'Occitane je super značka, už jen proto, že ten obchod voní po levanduli.. Měla jsem takovej levandulovej krém, ten byl božskej...

    ReplyDelete
  4. Loccitane je mam taky pocit oblubeny obchod pre cele moje okolie kedze mi tam vsetci nakupuju darckeY:))inak by som chcela vediet ako dosli na to ze ho mam rada ked som si tam sama nidky nic nekupiala:) ale nevadi, mam ho rada:)

    ReplyDelete
  5. Měla jsem od nich pěnu do koupele a mýdlo,nádherně to voní:).

    ReplyDelete
  6. Asi bych se měla jít zahrabat, protože tuhle značku neznám, ale levandule každopádně voní krásně:)

    ReplyDelete