Saturday, November 13, 2010

The Social Network.

Včerejšek byl skvělý den. Sice známky, co jsem dostala ve škole moc skvělé nebyly, ale tím si náladu zkazit nenechám. Po škole jsem šla k taťkovi a potom večer ho napadlo, že bychom si mohli zajet na něco do kina. Tak jsme jeli, na The Social Network. Ten film se mi fakt dost líbil. A nevím, čím to je, ale zjistila jsem, že když nějaký film vidím v kině, tak z něj vždycky potom mám akorát pocit, jestli se mi líbil nebo ne a pamatuju si z něj akorát takové útržky. Když se na film dívám doma na DVD, normálně si jej pamatuju celý. Weird.
Asi o půlnoci jsem dojela domů a našla jsem na svém stole novou Elle, na kterou jsem netrpělivě čekala celý týden, protože většinou mi chodí o pár dnů dřív.


4 comments:

  1. s tim kinem to mívam uplně stejně!
    když přijdu z kina, mam o tom filmu jen nějaké mínění,zanechá ve mě jen nějaký pocit, ale když se na film dívám doma, tak si ho pamatuju a vim presne o cem byl. :)

    ReplyDelete
  2. ten film už mě štve a ještě jsem ho ani neviděla!:D ne prostě, je to ted všude, všichni o tom mluví, atd. stejně jak to bylo s Avatarem, ted si na to už nikdo nevzpomene:D..a já to ještě ani neviděla..ale určitě si to seženu..myslím Avatara:D
    no a tohle taky, chci to vidět ale už je toho prostě moc
    a jinak se mi líbí ten slogan na tom posteru...krása

    ReplyDelete
  3. jo a zapomněla jsem říct..že to taky tak mám s tím kinem:D:D..ale uplně přesně..asi tam hodně věcí rozptyluje pozornost

    ReplyDelete
  4. Taky jsem ten prstýnek viděla v několika obchodech ale za tu cenu ho tam nešlo nechat :D

    ReplyDelete