Monday, May 17, 2010

Don't take life so seriously. Nobody gets out alive anyway.

V sobotu měla mamka jet na nějakou konferenci do Ostravy, tak jsem řekla, jestli bych nemohla jet s ní, že by mě cestou hodila do Avionu. No tak jsem jela. Musela jsem vstávat brzo ráno a protože jsem se až do 4am dívala na Lost, byla jsem totálně mrtvá. Lost se mimochodem stali mou nově objevenou obsesí, dívala jsem se na ně kdysi, když ještě běželi na Nově a teď jsem od taťky dostala 5. a 6. řadu a každou volnou chvíli zabíjím jednou epizodou. Je to asi fakt můj nejoblíbenější seriál ever :D. No nic, tak jsem jela do toho Avionu a myslela jsem si, že tam v pohodě vydržím celý den, ale asi po dvou hodinách jsem prošla všechny obchody, které jsem chtěla, vyzkoušela jsem si asi milion věcí a přestalo mě to bavit. Tak jsem si šla sednout a číst do kavárny, ještě že jsem měla s sebou Elle. Objednala jsem si cappuccino a tiramisu, ale po chvíli mě začala zmáhat únava z mého spánkového deficitu, tak jsem si objednala ještě jedno cappuccino, to jsem dopila a usla jsem. Jakože fakt. V kavárně. Před lidma. Doufám, že jsem aspoň nemluvila ze spaní nebo tak něco. I když je to docela dost možné, protože poté, co jsem se probudila se na mě všichni okolo zvláštně dívali. Couž.

Hodně oversized tílko. ♥



Květované legíny. Vůbec v nich nevypadám jako tlusté prase, né.


Další moje úchylka. Doteď jsem hrála jen Sims 2 a říkala jsem si, že na dvojku nic nemá a trojka je už od pohledu divná a kupovat si ji nebudu. Selhala jsem.


Nové modré pořadače k těm krabicím, co jsem si koupila nedávno. Moc se mi líbí ten vzor :).


Orchideje. Počítám, že v mé péči si svou krásu moc dlouho nezachovají.




2 comments:

  1. Miluju Sims, ale Sims 3 mě zklamali, není nad Sims 2. Mám k nim téměř všechny doplňkové data disky. Ty jo, už jsem dlouho nehrála....:-))

    ReplyDelete
  2. :D:D:D...já z tebe fakt nemůžu..nidky mě nepřestaneš překvapovat:D:D..anebo už mě to ani nepřekvapuje?:D..to taky..usnout v kavárně:D..
    jé, taky bych jela nakupovat..mít tak prachy..to tílko je uplně úžasné!a ty krabice jsou fakt super ale ještě lepší jak v nich máš ty Elle..to je takové uspokojující strašně:) tolik toho pohromadě:)
    btw LOST...jo ten seriál uplně miluju!ale už je to dlouho co jsem je neviděla, když je na nově přestali dávat no:(..ale byla jsem z toho uplně zmatená:D..a ted byc hdalší řadou fakt nevěděla o co tam jde:D..i´když to jsem snad nevěděla ani předítm, ale miluju ten seriál..nedávno(no asi před pár měsíci:D)..jsem se dívala na kousek jednoho dílu, ais z 5.řady, na poláku..a byla to uplně nostalgie..stejně jako včera, když jsem si po dloooouhe době pustila Heroes a už jsem viděla jenom ten úvod a slyšela tu melodii..jéé..:) ted mám 2.řadu právě na DVD...kdybych neměla tak debilní PC, všechno bych si stáhla a vypálila na DVD-ptz v PC mám málo místa a radši se dívam na TV...jenže to mi nejde že:(..ale chci si vypálit všechny GG-to je zas moje závislot...no a dlší věci..budu to muset nějak vyřešit už..blablabla....

    ReplyDelete