Wednesday, June 30, 2010

Now I don't care, I could go anywhere with you and I'd be happy.

Mám se fajn :). Úterý bylo jedním z těch dnů, které si budu pamatovat celý život, jedním z nejšťastnějších dnů. Mám z toho neustále dobrou náladu a myslím, že ta nálada jen tak nepřejde :).

Dneškem (teda vlastně včerejškem, jsou dvě v noci, ale beru to pořád jako stejný den) konečně začaly prázdniny, ale já si tak říkám, že bych možná byla radši, kdyby ta škola ještě pokračovala, ale škola v pozdním červnovém nádechu nicnedělání. Bude mi teď chybět třeba potkávání lidí na chodbách :D. Můžu je sice potkat i ve městě nebo někde jinde, ale není to prostě ono :D. Taky celkově má třída mi bude chybět...a spousta dalších věcí. Ale když už jsou teda ty prázdniny, doufám, že je aspoň využiju k něčemu, na co mi přes školu nezbýval moc čas, třeba zase o něco pokročit s finštinou nebo tak :).

V pátek odpoledne odjíždím do té Itálie, měla bych se vrátit až příští neděli. Budu tam všechno fotit a taky budu doufat, že se mi zase ve foťáku samovolně neformátuje paměťová karta, jak ona má ve zvyku při velkém návalu fotek. Je možné, že napíšu z hotelové wi-fi, ale radši nic nečekejte :D.

Tak si mezitím ty prázdniny užívejte (Rock for People, jestli tam jdete) a v neděli jsem zase tady :).

3 comments:

  1. Měj se tam krásně :)) a hodně foť

    ReplyDelete
  2. závidím ti to Taliansko,ale ako píše Milan,hlavne veľa foť nech z toho aj my niečo máme:)

    ReplyDelete
  3. jéé ty se učíš finštinu? taky bych měla, jednou bych tam chtěla jet:))

    ReplyDelete